Sorting by

×

Horoszkóp a gyönyör 5 professzorának! +18

A párod fejébe nem láthatsz bele, de a csillagjegye elárul róla egyet s mást. Például, hogyan szerezz neki olyan örömet, amit majd kamatostul kapsz vissza. Csak bírd szusszal. Ha figyelembe veszed, kinek mi a titkos gyengéje, és belemész a játékba, te jössz majd ki végül belőle győztesen és persze “jóllakottan”. Próbáljatok ki izgalmas új dolgokat – de kizárólag addig a pontig, amíg testileg-lekileg mindkettőtöknek jól esik. Int a horoszkóp.

Kos- a felefedező

Lehettek kapcsolatban, vagy csupán a testi vonzalom hoz össze titeket, a fantázia beteljesítése mindkét ember számára maradandó élmény lesz. Próbáljatok ki izgalmas új dolgokat – de kizárólag addig a pontig, amíg testileg-lekileg mindkettőtöknek jól esik.

de milyen lesz a mai napja?

A mai nap valaki, vagy valakik, komolyan megvárakoztathatják, ami igazán dühítő és méltánytalan lehet, ám nem érdemes rögvest emiatt felkapnia a vizet, mihelyt megérkeztek, ugyanis jó oka lehet késedelmüknek. Persze, azért egy röpke értesítés jól esett volna a részükről, így, ha ezt nem tették volna meg, mindenképpen fejezze ki ez irányú nemtetszését. Bárcsak mindenki olyan pedáns és pontos lenne, mint ön, kedves Kos…

Oroszlán – hízelegj, és dorombolni fog

Egyértelmű, hogy mindig a figyelem középpontjában akar lenni. A kedvenc fantáziája, hogy az előjáték, a szeretkezés és beteljesülés minden pillanata kizárólag róla szól. Hatalmas örömet szerezhetsz neki, ha izgató öltáncot lejtesz, cserébe millió bókkal kedveskedik. A hízelgés a mindenük, így bármikor feltüzelheted, ha megsúgod neki, milyen vonzó, jóképű, és egyszerűen ellenállhatatlan. Te fogod learatni a befektetett munka édes gyümölcsét.

de milyen lesz a mai napja?
Ma villámcsapásként villanhat be elméjébe egy remek ötlet, vagy terv. Ez rendkívül inspirálólag hathat önre, ugyanakkor komoly rizikófaktor is lehet, ha más, kötelező elvégzendők miatt, nem lesz képes kiélni szenvedélyét az újdonsült ötletével kapcsolatban. Ennek ellenére próbáljon meg higgadt maradni, zavarja le gyorsan, amit kell, s, ha elhárult minden akadály, azonnal vesse bele magát a terveibe!

Szűz – a kis perverz

A Szűz titokban olyan dolgokra vágyik, amit nem csinálsz a mindennapok során. Ez meglepő lehet a szelíd Szűzzel kapcsolatban, de semmin ne csodálkozz, ha éppen ezzel a csillagjeggyel sodor testi kapcsolatba az élet.

de milyen lesz a mai napja?
A mai nap folyamán, szinte véletlenül, fény derülhet egy új tehetségére, amire eddig még csak nem is gondolt. Ez meglehetős lelkesedéssel töltheti el, hogy a mai napot ennek továbbfejlesztésére szánja, ám nem biztos, hogy a mostani a legmegfelelőbb alkalom erre. Fussa le a kötelező köröket, addig pedig hagyja egy kicsit a háttérben ülepedni a dolgot. Meglátja, ha nyugodtabb körülmények között, a későbbiekben tér vissza az ügyre, sokkal többet fejlődhet, mintha zaklatott körülmények között tesztelné frissen szerzett tudását.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.