Horoszkóp a hétvégére (január 22-23)! – A Kosnak nyugis, a Bikának „énidős”, a Vízöntőnek pedig…..

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nyakunkon a soron következő pihenőnap-páros, ideje belenézni, mire számíthatunk! Úgy tűnik, hogy nagy felfordulásra egyik csillagjegy szülöttének sem kell számítania. A horoszkóp ígérete szerint fő szempont, ami mindenkire érvényes, hogy iktassanak be jó kis passzív semmittevést, nem kell okvetlenül „trendinek” lenni, folyton nyüzsögni. Elő egy klassz könyvvel, egy léleksimogató filmmel és persze olyan étkekkel, amik a szívnek kedvesek. Henyélésre fel! – vagy ne, ha Önnek az a jó!

Kos

Békés, csendes, harmonikus hétvégét ígérnek az égiek. A csend és a nyugalom minden pozitív hatását élvezheted. Használd ki, hogy szabadon áramolhatnak a gondolataid, szárnyalhat a fantáziád. Rendben és jó ütemben végére érsz az otthoni teendőnek, és marad idő magadra is. Ilyen már régen fordult elő veled, ám élvezni fogod a hétvége minden egyes óráját. Örömben is lesz részed, mert egy régi ismerősöd megkereshet, és találkát kér tőled. Ne mondj nemet, jólesik majd a beszélgetés, a nosztalgiázás, a közös nevetés.

… és akkor jöjjön a péntekre várható…..

Kedves Kos, ma lehet, hogy a hangulata egy kissé nyomasztó lesz, valamint bizony rá kellhet szánnia magát, hogy foglalkozzon egy rég elkerült problémával. Amennyiben otthonában van egy már rég érő konfliktus, amit beletörődve a kellemetlenségbe inkább mindig halogatott, most ne tegye, próbáljon megoldást találni, lehetőleg olyat, ami kompromisszumon alapszik. Vigyázzon, hiszékenysége könnyen csapdába csalhatja.

Bika

Már szombat reggel tartsd szem előtt azt, mennyire jó lenne, ha csak magaddal kellene foglalkoznod – legalább pár óra erejéig. Érezned kell, hogy szükséged van erre! Hidd el, lelket önt beléd egy finom tea, forró fürdő, új csizma, egy szépséget erősítő fodrász – összességében egy olyan tevékenység, amely jólesik, amelyre igényed van. Egy gyógyfürdő egyenesen csodákat tenne a testeddel, hívd el magaddal egy kedves rokonodat vagy barátodat! Kényeztesd magad vasárnap is, ennek semmi és senki nem lesz gátja. A hétvégét követően színesebben látod majd a hétköznapok sok tennivalóját.

… és akkor jöjjön a péntekre várható…..

Itt az idő, kedves Bika, hogy elgondolkodjon azon, kik is a valódi barátai, kik azok az emberek, akikre nap mint nap hallgat, akiknek elfogadja a tanácsait, mert lehet, hogy valaki csúnyán manipulálta önt. Lehet, hogy ez az illető csak az ön érdekében cselekedett így, de hosszú távon egy ilyen barátság nem segítő, inkább irányító hatású. Jobb az ilyet minél előbb tisztázni.

Ikrek

Szombaton egy ismerős, akár volt osztálytárs, egy régi barát kereshet meg téged, de talán váratlanul az ajtódon is bekopogtathat hozzád – ám mindenképpen jó hírekkel fog szolgálni, úgyhogy állj a hirtelen feltűnéséhez pozitívan. A nagy örömködésben ne feledkezz meg egyetlen ígéretedről sem, mert ha mégis megteszed ezt, abból kellemetlenséged adódhat. Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó, tehát vedd sorba, kinek és mire mondtál határozott igent mostanság, aztán a cselekvés se maradjon el vasárnap.

… és akkor jöjjön a péntekre várható…..

Ma egy izgalmas időszak kezdődhet az életében, kedves Ikrek. Ami a párkapcsolatát illeti, ha még nincs, úgy most megtalálhatja leendő kedvesét, ha van, nagy elhatározást hozhatnak párjával, melyre igazán alapozhatja jövőjét. Ilyen lehet egy közös lakás vétele, de az is lehet, hogy most döntenek úgy, bizony belevágnak a babaprojektbe.

Rák

Szombaton a hangulatod nem éri el a csúcspontot, ugyanis azt tapasztalhatod, hogy senki sem akar veled tartani oda, ahová szeretnél eljutni. Valamilyen programon akarsz részt venni, de mindenkinek más dolga akad vagy érdektelennek tűnnek a barátaid? Azt hiszed, téged nem szeret senki? Ugyan már! Szó sincs ilyesmiről, csupán a lehetőséget teremti meg neked a sors arra, hogy ismerkedj, ha bátran elindulsz egyedül. Vasárnap a gondolataidat, terveidet sorakoztasd fel, majd szelektálj közöttük. Találj rá egy fontos célra, ami a következő hetekben leköt.

… és akkor jöjjön a péntekre várható…..

Ma egy kicsit feszült ön körül a levegő, kedves Rák. Még a legkedvesebb szerelmes suttogás is ki tudja hozni a béketűrésből. Ingerlékenysége azonban valószínűleg indokolt, a mostanában önre nehezedő túlnyomás okozhatja. De hát nem lehet minden nap tüneményes és bájos, nem igaz?

Belenéznél még több horoszkópba? Itt az alkalom!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük