Horoszkóp a január 15-16-i hétvégére: unalmas….. na, az nem lesz!

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint. A következő néhány nap hatalmas változásokat tartogat a csillagjegyeknek a hétvégi horoszkóp szerint, amik már ma elindulni látszanak. Ne félj, nem fog fájni!

Kos (03.21 – 04.19)

A munkája és a magánélete összefonódik, és emiatt aggódik is egy kicsit, mert nem szereti, ha összefolynak ezek a dolgok. Ez egy átmeneti időszak, nem lesz rossz hatással a karrierére!

Szombaton pedig….

Ma valamilyen technikai ügyintézés nehezítheti meg a dolgát, kedves Kos, mely elsőre úgy tűnhet, ha el akarja intézni ügyét, bizony sok pénzbe kerülhet önnek, azonban lehet, hogy valaki segítségére siet és megmutat egy praktikus módszert, mellyel kisegíti önt a bajból. Legyen nyitott az új dolgokra, akkor is, ha egy kis tanulást igényel, mert hosszú távon pénzt, időt és energiát spórolhat magának.

Bika (04.20 – 05.20)

Olyan beszélgetésekbe csöppen barátokkal, rokonokkal a hétvégén, akik gyerek kora óta jól ismerik. Olyan rossz emlékek kerülnek szóba, amik talán szomorúvá teszik, de ilyen távlatból végre megért fontos dolgokat, amiket régen nem.

Szombaton pedig….

Elméje midig is igen gyors volt, kedves Bika, de ma még saját magát is túlszárnyalhatja. Csak úgy falja az információkat könyvekben, újságokban, tévében és az interneten egyaránt. Ez egy remek nap arra, hogy szélesítse ismereteinek körét, vagy mélyebb, komolyabb beszélgetésekbe bonyolódjon ismerőseivel. Egyet ne feledjen, a mentális egyensúly mellett a fizikai legalább ugyanolyan fontos.

Ikrek (05.21 – 06.21)

Nyugodtan vállalja a rizikót, mert a hétvégén szerencséje lehet, ha elég bátor. Viszont, ha nem vág bele, akkor nagyon bánni fogja, hogy kihagyott egy lehetőséget, amiből bármi, de tényleg bármi lehetett volna.

Szombaton pedig….

Lehetőségé nyílhat, hogy kipróbáljon egy új technológiát, kedves Ikrek. Ez lehet egy új telefonos applikáció, esetleg egy számítógépszoftver, vagy egy olyan eszköz, ami nem minden nap kerül a kezébe. Használja ki jól ezt a nem várt lehetőséget, mert a tanulás mellett nagyon sok szórakoztató is van egy ilyen újdonság megismerésében, sőt az is lehet, hogy fény derül eddig fel nem fedezett, művészi énjére is.

Rák (06.22 – 07.22)

Ne kételkedjen, ne gondolkodjon, mondjon igent mindenre, legyen bátor és kísérletező. Teljesen új oldalát fedezheti fel, ha ezen a hétvégén leszámol a rossz szokásaival, félelmeivel, amik csak visszatartják.

Szombaton pedig….

Kedves Rák. Bizony olykor előfordul az életben, hogy nem tudjuk elsőre egy probléma megoldását. Ilyenkor bizony le kell ülni és eltöprengni azon, hogy vajon mi is lehet a kulcsa a dolognak, vagy ha végképp nem megy, akkor kérjen nyugodtan segítséget barátaitól. Amilyen nehéznek tűnhet elsőre megoldandó feladata, oly egyszerűen fogja megcsinálni, miután rájött a megoldásra.

<<< Van máááásik! >>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük