Sorting by

×

Horoszkóp a mai napra, mindazoknak, akik a napindulásakor még bizonytalanok

A horoszkóp szerint ez egy energikus nap. Azt tanácsoljuk próbálja meg kihasználni azt a plusz energiát amit az Univerzum küld a földre, és kivételesen ne punnyadással, hanem aktívan töltse a szabadnapját!

Kos

Ma meglehetősen sok szellemi és fizikai energiával rendelkezhet, kedves Kos, ami rendkívül jót tehet alkotókészségének, így ma valósággal szárnyalhat, ha kreatív területen dolgozik. Azért este szorítson egy kis időt némi kikapcsolódásra is, menjen színházba, moziba, vagy egy sporteseményre, esetleg tévézzen egy nagyot, meglátja, jól fog esni a sok munka után!

Fontos:  véletlenül se másoktól várja, hogy megoldják ön helyett a problémáit, mert azzal csak zavarba hozza őket.

Bika

Ma a pénzügyek rendezése mellett sok időt követelhet napjából új terveinek kidolgozása, ám mindez megéri a fáradságot, hiszen minden sikeres projekt alapja egy jó és pontosan kidolgozott, részletes terv, amit követve, szinte lehetetlen hibázni. Készítsen ma egy erős alapot a holnaphoz!

Fotos:Ne ücsörögjön a TV előtt csatornákat váltva. Inkább nézze meg a kedvenc mozifilmjét.

 

Ikrek

A reggeli, délelőtti órákban kissé nyugtalan, vagy éppen nyűgös lehet, ami jórészt fáradságából fakadhat, ám délutánra újra visszanyerheti erejét, sót, estére már olyannyira elemében érezheti magát, hogy szinte lehetetlen lesz önt leállítani, ám nem is akarja senki, hiszen remekül érezhetik magukat önnel ma szerettei, barátai!

Fontos: Ne figyeljen oda azokra a pletykákra, amiket esetleg a partnerétől hall.

 

Rák

Ma nagyon magas szinteken működhet képzelet, ami igen csak inspirálhatja arra, hogy jobbat, szebbet, tökéletesebbet alkosson, foglalkozzon bármivel is. Ne vegye azonban zokon, ha esetleg másoknak nem tűnnek fel a minőségi változások, hiszen egy nagy műhöz, műértő szemek is kellenek ahhoz, hogy kitűnjen!

Fontos: A világ nem mindig néz úgy ránk mint várjuk, de előbb, utóbb megajándékoz a pozitív figyelemmel is. 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.