Sorting by

×

Horoszkóp a “nyúlon innen és túl” – jegyében a nagyon hosszú húsvéti hétvégére

Ha ötleted sincs, hogy hogyan töltsd az előtted álló nagyon hosszú hétvégét, vagy szeretnél betekintést nyerni, hogy mire számíthatsz a Húsvét időszakában, mi segítünk neked. A húsvéti horoszkópod elárulja, hogy hogyan készülj a nyuszi érkezésére.

Nyilas

Másra nem is tudsz gondolni, csak arra, hogy az ünnepek alatt teletömd a hasad finomabbnál finomabb ételekkel. Nem bánod, ha utána esetleg rosszul leszel vagy felszalad 1-2 kg. Azt vallod, hogy egyszer van ilyen ünnep az évben. Szívesen folytatsz nagyobb beszélgetéseket az összegyűlt rokonokkal is.

…addig is szerdán….

Kedves Nyilas, ma vigyázzon az ételekkel, italokkal, mert könnyen szerencsétlenséget okozhatnak. Ha fehér ruhát visel, inkább ne igyon piros üdítőket, mert lehet, hogy csak az ecetes olló segíthet majd önön. Az ételeket tekintve pedig inkább kicsi harapásokkal, jól megrágva próbálja elfogyasztani ebédjét, nehogy véletlenül torkán akadjon a falat.

Bak

A család örömére a legszebb húsvétot varázsolod. Mindenből a legjobb minőséget választod és mesebeli ünnep érzése lengi körül az otthonotokat. Eközben egy percig sem pihensz meg és ezt ráadásul örömmel teszed. Mindenki le van nyűgözve az eredménytől.

…addig is szerdán….

Ma kötél idegekre lesz szüksége munkahelyén, kedves Bak. Nem biztos, hogy mindenben egyet értenek ma kollégáival és mivel nem kicsi a tét, igencsak komoly vita is kialakulhat nézeteltéréseikbõl. Készüljön fel hát arra, hogy nagy mérkőzés várhat önre, mely megterhelő lesz akkor is, ha alul marad és akkor is, ha nem.

Vízöntő

A legkevésbé sincs kedved az ünnepekhez, viszont a család és a barátok tesznek róla, hogy ne maradj ki a húsvétból idén sem. Bevonnak az előkészületekbe és számos meghívást kapsz, amit nem utasítasz vissza. Utólag nem fogod megbánni, mert nagyon jól fogod érezni magad!

…addig is szerdán….

Belső nyugtalanság zavarhatja egész nap gondtalanságát, kedves Vízöntő. Szükségessé válhat, hogy elvonuljon egy kicsit és tiszta fejjel átgondolja, hogy valóban van oka az idegességre, vagy csak bizonytalansága szüli kételyeit. Nem lenne egyszerűbb, ha maga mögött hagyná mindezen aggodalmait és nem venne a szívére minden egyes fricskát, kritikát, mert lehet, hogy nem is önnek szólnak.

Halak

Nagyon aktívan fog telni a húsvétod. Előtte csapsz egy kört a piacon, hogy a legjobb alapanyagokat használhasd. A gyerekekkel tojást festesz, dekorálsz, a konyhában tüsténkedsz és nagytakarítást is végzel. Azt akarod, hogy minden a legtökéletesebb legyen és így is lesz!

…addig is szerdán….

Lépjen egy kicsit hátrébb, kedves Halak. No nem azért mert útban van, hanem, hogy eltávolodhasson problémáitól és objektívebben tudjon megoldást keresni rájuk. Függetlenül attól, hogy mi lehet a gond nem kell megijednie, vagy kételkednie abban, hogy képes-e megbirkózni a feladattal. Gondolja át mit kellene tennie és aztán tegye is meg.

<<< Olvasna más horoszkópot is? Itt megteheti! >>>

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.