Horoszkóp a pünkösdi hétvégére! - Előre a kánikulába! - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkóp a pünkösdi hétvégére! – Előre a kánikulába!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra! Ezt üzen neked az Univerzum a horoszkóp által. Érdemes lehet elgondolkodni azon amit alább olvasol.

Hirdetés

Kos

Az őszinteség a legjobb irányelv, bár néha a túl nagy őszinteség veszélyes lehet. Gondold meg kétszer, mielőtt megmondod valakinek, különösen a szeretteidnek, hogy mit gondolsz a jelen helyzetükről. Légy tekintettel az érzéseikre- int a horoszkóp.

Bika

Vedd komolyan az anyagi helyzetedet. Egy ideje mintha azt várnád, hogy a pénzügyeid maguktól megoldódjanak, de ennyi elég volt. Most már tenned is kell valamit.

Ikrek

A horoszkóp szerint, olyan sok dolog fog történni a következő három napban, hogy még egy olyan sokoldalú személy is, mint te, belefárad. Tervezd meg alaposan előre a napjaidat és egyszerűebben fogsz megbirkózni azokkal a dolgokkal is, amiket előre még nem látsz.

Rák

Hagyj figyelmen kívül minden kritikát és kövesd a szíved szavát. Az igazság az, hogy minél többen mondják, hogy valamit rosszul csinálsz, annál inkább biztos, hogy a jó úton haladsz.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.