Egy különleges horoszkóp, a sze#i humor nagyköveteinek - Városi Kurír

Sorting by

×

Egy különleges horoszkóp, a sze#i humor nagyköveteinek

Ezeknek a csillagjegyek hihetetlenül jól áll a szarkasztikus humor. Nemcsak ők tesznek meghökkentő, mégis nagyon vicces és frappáns megjegyzéseket, de kifejezetten értékelik, amikor a többiek őket illetik hasonlókkal. Tény és való, furcsa és szokatlan lehet sokak számára a humoruk, viszont kétségtelenül intelligens, ellenállhatatlan és szuper sze#i. Te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

Hirdetés

1. Ikrek

Az Ikrekről nem állítható, hogy sohasem ítélkezne. Sőt, kifejezetten hajlamos másokra lesújtó megjegyzést tenni. Kedves, vicces és nagyon szerethető stílusának köszönhetően ezek mégsem sértőek. Tőle csöppet sem állnak távol a szarkasztikus viccek. Sőt, bámulatosan vonzóvá teszik mások szemében. Időnként persze előfordul, hogy nem, vagy félreértik a vicceit, és ez az, ami nagyon elkeserítheti.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-09-10)
Igazán vidámnak és kiegyensúlyozottnak érezheti majd magát ezen a szép napon, kedves Ikrek. Ez másoknak is feltűnik és többen keresik majd a társaságát, hogy a jókedvéből egy kevés rájuk is átragadjon. Munkahelyén és családjában is központi helyet fog ma betölteni és többen fordulhatnak majd önhöz jó tanácsért, ötletért is. Támogasson mindenkit nagyvonalúan. Az estét töltse barátaival. Biztos lehet benne, hogy a jó hangulat még jobban fokozódni fog majd, és kitudja, mit hoz még majd az éjszaka?

2. Szűz

A Szűz meggondolt, alapos, nagyon önkritikus, nem mellesleg intelligens csillagjegy. Így az sem véletlen, hogy ő a legtöbbször saját magát figurázza ki, és sokakkal ellentétben még a legsiralmasabbnak tűnő helyzetekben is képes magán nevetni. Szarkazmusát nagyon okosan használja, sosem bántja meg például mások érzéseit, sosem tenne bántó megjegyzéseket.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-09-10)
A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szűz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlődne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövőbben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

3. Skorpió

A Skorpió hajlamos lehet a bántó megjegyzésekre. Az ő szarkasztikus humora ugyanis átcsaphat bántó megjegyzésekbe, az ő nyelvét jócskán felvágták. Őszinte, egyenes, sosem kertel, kimondja, ami a szívét nyomja. Aktuális hangulatától függően humorral fűszerezve, vagy csipkelődő, esetleg gúnyos megjegyzések formájában. Az biztos, hogy vicceivel egy másik Skorpiót biztosan lenyűgöz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod!
(2021-09-10)
A mai nap kissé nehézkesen indul az ön számára kedves Skorpió. Nem sikerül annyira felvennie a tempót, mint azt már az eddigiekben megszokta magától. Ennek oka az lehet, hogy olyan sok a teendője, hogy azt se tudja hol is kezdjen neki. Próbáljon meg nyugodt maradni, vegyen egy nagy levegőt, tisztítsa ki elméjét és rendszerezze elvégzendő dolgait fontossági sorrendbe. Ha egyesével halad előre, gyorsabban végezni fog, mintha egyszerre akarna megoldani mindent, sőt így még alaposabb, precízebb munkát is tud majd véghezvinni.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.