Horoszkóp a született főnököknek - a 3 "vezérürü" - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkóp a született főnököknek – a 3 “vezérürü”

Mai horoszkópunk azt a 3 csillagjegyet mutatja be amelynek szülöttei akár esik, akár fúj vezetésre születtek, és ezt a megérdemelt pozíciót,  tűzön-vízen át meg is szerzik. Lássuk kik ők!

Hirdetés

Bika

Ha valamit elhatározol, nincs, aki megállítson és ez a lelkesedés másokra is gyorsan átragad. Észrevetted, hogy a főnököd csak akkor megy le például edzeni, ha te is vele tartasz? Olyan „Képes vagyok rá” kisugárzásod van, hogy ebből még neki is bőven elég jut a legkeményebb helyzetekre is. Ugye te is ilyen főnököt szeretnél? Naná, hogy nem, mert te magad akarsz lenni a csúcson. A mai ideális nap lehet arra, hogy vessen egy pillantást aktuális pénzügyeire. Tegyen úgy, mintha bankár lenne, vagy egy nagyvállalatot irányítana, s szemlélje minél objektívebben a helyzetet. Vegye számba bevételeit, ahol lefelé, valamint kiadásait, ahol felfelé kerekítsen. Ha így tesz, a mostani tisztánlátás segíthet elkerülni egy jövőbeni nagy hibát, így megéri a fáradságot!

Oroszlán

Te vagy a megtestesült főnök és gyakorlatilag már az oviban rájöttél, hogy imádod leosztani a feladatokat és irányítani a többieket. Ha a suliban közös beadandót kellett írnotok, esélyes, hogy te csak felügyelted a munkamenetet. A melóban is gyorsan lépkedsz felfelé a ranglétrán, hiszen a tetején a helyed. Mai horoszkópja szerint, némi ingadozást tapasztalhat, melynek következtében, nehezen ítélheti meg jelenlegi helyzetét, azaz, hogy elégedett-e, vagy sem azzal, ahogy jelenleg él. Ha más nem, készítsen egy pro-kontra listát, az sokat segíthet abban, hogy világosabban lássa, merre tart!

horoszkóp

Skorpió

Pont csak annyi infót osztasz meg másokkal, mint amennyit feltétlenül szükségesnek érzel, mert tudod: az információ hatalom. Utóbbit pedig nem szívesen engeded ki a kezedből, de az esetedben nem is kell, mert szuperül irányítod az embereket és két szóval annyi motivációt adsz nekik, ami kitart a projekt végéig. Néha nagyon is nehéz megőrizned a kreatív gondolkodást  a társadalom által állított korlátokkal és sztereotípiákkal szemben. Ennek ellenére, te csak maradj eredeti, kedves Skorpió, s ne köss semmilyen kompromisszumot sem a minőség rovására! (egijoslat.hu)

ÉGEN-FÖLDÖN HOROSZKÓP!>>>>>>>

horoszkóp

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.