Horoszkóp, ami hihetetlen, de igaz! Ezt a 3 dolgot tartsd be és 2022-ben minden a terveid szerint alakul!

A Nyilas fogadalmai

Mutasd ki az érzelmeidet

Nyilas jegyűként hidd el, fölösleges mindig keménynek látszani. Ne tégy úgy, mintha téged semmi nem érintene meg. Az még nem a gyengeség jele, ha kimutatod az érzéseidet. Ki kell nyílnod, hogy valóban megismerhesd a többieket, és 2022-ben megtalálhasd életed szerelmét is.

Ne tartsd magad távol a szerelemtől

A szerelmi életedet fájdalmak és könnyek kísérték, éppen ezért rettegsz, hogy újra szerelmes legyél, nem szeretnéd még egyszer megégetni magadat. Érthető a viselkedésed, de talán amit eddig tapasztaltál, nem szerelem volt. Az igazi szerelem csak idén lép az életedbe.

Ne legyél szigorú önmagaddal

Nem lehetsz egyszerre két helyen, és nem tudsz minden problémát megoldani. Túlságosan magasra teszed a lécet, ezért ne ess kétségbe, ha levered azokat. Sokat vársz magadtól, pedig érdemesebb lenne reálisabb célokat kitűznöd. Ha azokat eléred, emelheted a tétet.

A Bak fogadalmai

Utazz el!

Bak jegyűként csak vedd a hátizsákodat, és menj el oda, ahová mindig is vágytál. Látogasd meg a bakancslistád összes helyszínét. Ha most nem teszed meg, talán egész életedben bánni fogod. Megérdemled.

Arra szánj időt, ami érdekel

Ha úgy ébredsz fel reggelente, hogy nincs kedved semmihez, valami nagyon nincs rendben az életeddel. Felejts el mindent és mindenkit, ami nyomást gyakorolna rád. Igyekezz magad olyan emberekkel körbevenni, akikből sugárzik az optimizmus, és olyan feladatokra koncentrálni, amelyeket szívvel-lélekkel csinálsz.

Ne félj a nulláról újrakezdeni

Soha nem vagy túl idős, hogy újrakezdd az életedet. Ha boldogtalannak érzed magadat, valami más és újat szeretnél kipróbálni, bátran kezdj bele. 2022 tökéletes lehetőséget kínál ehhez.

A Vízöntő fogadalmai

Ne várd, hogy szádba repüljön a sült galamb

Ha folyton valaki, vagy valami jár a fejedben, menj, szerezd meg. Szükségtelen egy helyben ülnöd, pláne sajnáltatni magadat, mert ezzel aligha teszel magadnak szívességet. Lépj bátran, és mindegy, hogy sikerrel jársz vagy sem, új tapasztalatokat szerzel, amit a későbbiekben is kamatoztathatsz.

Próbáld kimondani: „szeretlek”

Ha szeretnéd, hogy szeressenek, neked is tudni kell szeretni. Érthető, ha rettegsz a szerelemtől, hiszen összetörték már a szívedet. Azzal, ha védőburokkal veszed körbe magad, aligha találod meg szerelmet. Bármilyen nehéznek tűnik is, ne félj kimondani, hogy szeretlek. 2022-ben senki sem töri össze a szívedet.

Légy jó a többiekhez

Vízöntő jegyűként a legnagyobb jutalom számodra, ha látod, milyen sokat tudtál segíteni másokon. A jó cselekedet 2020-ban is elnyeri méltó jutalmát.

A Halak fogadalmai

Senki sem bánt téged

Halak jegyűként talán attól tartasz, hogy a párkapcsolatod csupa fájdalommal jár. Te mindent beleadsz, nyitott könyv vagy a párod számára, feltételek nélkül szereted őt. Eljön az idő, amikor téged is hasonlóan szeretnek, csak merj bízni a másikban.

Ne okold magadat mindenért

Ne hibáztasd mindig magadat, amikor elhagynak. Amikor valaki megbánt téged, nem te vagy a hibás. Mások cselekedeteiért ne vállald magadra a felelősséget. Nagyon is szerethető vagy, erre gondolj nagyon sokat 2022-ben.

Nagyszerű dolgokra vagy hivatott

Hidd el, nem vagy átlagos csillagjegy. Tudod, a belső sokkal többet ér a külcsínnél. Álmodozó típus vagy, tele szeretettel és empátiával, amelyeket kész vagy mások számára továbbítani. Környezeted pontosan tudja, mennyire értékes vagy, ezért is fordul hozzád segítségért.

Forrás

 

Horoszkóp, ami hihetetlen, de igaz! Ezt a 3 dolgot tartsd be és 2022-ben minden a terveid szerint alakul!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük