Egy fájdalmas horoszkóp: A nap amikor kifordul magából egyik szeretted

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vannak dolgok, és általában nem pozitív az előjelük, amik addig-addig dagadnak a lelkünkben, míg végül az, aki az alanya, kifordul magából és szinte felrobbantja valamelyik kapcsolatát, még jó ha nem mindet. Olykor még szoros családi kapcsolatokat is képesek végleg elszakítani.

Kos

A csillagjegy egyik ismertetőjele éppen a gyors döntéshozatali képessége, nem a hosszú “készülődés” embere. Talán csak a valós- és vélt sértésekkel van másként. Sokáig, nagyon sokáig tűr, ám egyszer hatalmas energiával robban fel és úgy tűnik, ez az “egyszer” éppen ma lesz.

Jó tanács:

A tomboló Kost lehetetlen megnyugtatni, várja ki türelemmel amíg elfárad, akkor talán, de csak talán néhány csendes jószóval vissza tudja hozni a valóságba, de sajnos nagy a kockázata annak is, hogy erre a barátságra végleg keresztet vethet.

Oroszlán

Nincs kedvesebb cica a jóllakott oroszlánnál. Semmi sem érdekli, csak ül az árnyékban és pislog, ám ha megéhezik, szinte egyik pillanatról a másikra válik impulzív vadásszá. Jaj annak, akit elkap. Nincs menekvés.

Jó tanács

Ha csak rád emeli a tekintetét, bármilyen megnyugtató is legyen az, azonnal menekülj és akkor talán…

Apropó ki eszi és mit eszik? Csillgjegy diéta.

Skorpió

Most megnézheti, méghozzá nagyon közelről, milyen az, amikor Ön napról napra hisztizik és a környezete nem tudja lehiggasztani, miközben akit csak ér, megbánt.

Jó tanács

Tanuljon a mai napból és igyekezzen a hétköznapokban amennyire csak tudja visszafogni robbanékony természetét.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse