Sorting by

×

Horoszkóp az 5 legintelligensebb csillagjegynek – Az intelligencia adottság és nem szerzett tulajdonság

Minden ember rendelkezik bizonyos fokú intelligenciával, csak az a kérdés, hogy mennyire tudja mindezt kamatoztatni.  Ha nem vagy az alábbi csillagjegyek valamelyikének szülötte, használd a tudásodat, akkor bárkit felülmúlhatsz!

1. Ikrek

Az Ikreket a horoszkóp szerint Merkúr segíti, az asztrológiában a Merkúr a szellemi aktivitást jelképezi. Az ikrek jegy szülötteinek ragyogó az észjárásuk és különösképpen intelligensek, ezeket a tulajdonságaikat fejlesztik is. A legfőbb jellemvonásuk az, hogy gyorsan felfogják az információkat és dönteni tudnak.

Ez vár Rád hétfőn….

Ma mindenkinek szüksége lesz egy darabra önből, kedves Ikrek, s ettől hamar igen túlterheltté válhat. Barátok, család, munka, legyen szó bármelyikről, úgy tűnik, ön ma pótolhatatlan mindenki számára. Ez egyfelől nagyon hízelgő, másrészről nagy nyomást is helyezhet önre, hogy mindenkinek tudjon segíteni. Ne feledje, ha segít, azt tegye inkább okosan, és ha úgy érzi, energiája kifogyóban van, akkor tegye félre bátran a telefont.

2. Bika

A bika nem próbál senkit sem meggyőzni a saját intelligenciájáról, első látásra úgy tűnhet, hogy a bika jegy szülöttei nem igazán intelligensek, de ez nem így van. Minél jobban megismersz egy a bika jegyében született személyt, annál jobban megérted mennyire intelligens – állítja a horoszkóp.

Ez vár Rád hétfőn….

Ma ne vegyen semmit készpénznek, főként, ha az anyagi dolgait érintő kérdésekről van szó. Könnyen lehet, hogy egy barátja, vagy munkatársa egy kedvezõő üzletet kínál, de ha nem gondolja jól át a feltételeket, főként, ha valami nagyon jól hangzó dologról van szó, könnyen megütheti a bokáját. Mindenképpen kérjen időt, s informálódjon a megfelelő döntés érdekében.

3. Szűz

A szűz jegyében született személyeknek analitikus a gondolkodása, oda figyel a legapróbb részletekre is. Minden kapott információt alaposan megvizsgálnak, ezért nem lehet őket félrevezetni. Az ikrek a felhalmozott tudásukat mindig ésszerűen használják, ezért is van oly sok orvos, ügyvéd és építész a jegy szülöttei között.

Ez vár Rád hétfőn….

Elgondolkozott már azon, hogy biztosan bír-e egyedül minden házimunkával, kedves Szűz? Ne legyen túl konok beismerni, ha valami meghaladja erejét és segítségre van szüksége. Esetleg felvehetne maga mellé valakit, aki megkönnyíthetné hétköznapjait, s így több ideje maradna azokra a dolgokra, amikről lemond, csak, hogy szuperhős lehessen.

átver

5 hozzászólás

 • 2022.01.03 - 20:16
  Közvetlen hivatkozás

  A szűzről csak annyit, hogy olyan nagyon figyel a részletekre, hogy 5 év után nem tudta megmondani, hova jártam iskolába, mi a kedvenc ételem, és melyik csoki a kedvencem…

  Válasz
 • 2022.01.04 - 17:58
  Közvetlen hivatkozás

  Ezt így kijelenteni……Saját példa: környezetem inteligens embernek tart, egy elvégzett teszt szerint abszolút nemvagyok az…Kinek van igaza? Egyáltalán számít?

  Válasz
 • 2022.01.05 - 05:46
  Közvetlen hivatkozás

  Nem értek egyet! Anyósom Bika. Nála önteltebb beképzeltebb ember nincs a földön. Állandóan azt hangoztatja hogy ő mennyire értelmes, okos és intelligens. A körülötte lévő embereket állandóan fikázza. Rólunk nem is beszélve. Teljesen hülyének néz minket és állandóan meg akarja mondani hogy mit hogyan csináljunk.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.