Horoszkóp az időutazás jegyében: most kapaszkodj, itt a grandiózus áprilisi! - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkóp az időutazás jegyében: most kapaszkodj, itt a grandiózus áprilisi!

A csütörtöki horoszkópot nem lenne nagy kihívás elédtárni, de mi szeretjük, ha tétje van a dolgoknak. Tudjuk, hogy még március idusa is előttünk van és foglalkozunk majd a hétvégére várható csillagállással is, de ha érdekel, most belekukkanthatsz az áprilisi “mi lesz veled”-be!

Hirdetés

Kos

Az áprilisi hónap ígéretesnek és eredményesnek tűnik. Alig várod hogy új projektekbe kezdj és új dolgokat tanulhass meg ebben az időben. Kreatívnak, odaadónak és ihletettnek érzed magad. Nagyon nagy vágyat érzel magadban, hogy az álmodj valóra váljon. Régóta és keményen dolgozol azért, ami különleges számodra, most itt az ideje hogy valóra váljon és teljesüljön amit az univerzum szánt neked.

…azért nézz bele a csütörtöködbe is….

Valahol máshol járnak gondolatai a mai nap folyamán. Talán pontosan ön sem tudja merre is, kedves Kos, de az biztos, hogy valamin nagyon elgondolkozott, s lehet, olyannyira, hogy az már túl van a józan ész határán. Néha persze jó elrugaszkodni a valóságtól és pár másodpercig egy másik világba kiröppenni, de vigyázzon, huzamosabb ideig ne maradjon, inkább térjen vissza a világos és józan gondolkodásához, mielőtt munkái, vagy személyes biztonságai látja kárát ábrándozásának.

Bika

Az áprilisi hónap tele lesz öngondoskodással, tenni fogsz az egészségedért mint szellemi mint fizikai értelemben. Kiégettnek érzed magad és szükséged van egy kis odafigyelésre. Ebben a hónapban töltődj fel, a munka is jobban fog haladni ha mentálisan is egészséges vagy. Lehet, hogy valaki, aki a múltban zűrzavart és káoszt okozott, kopogtatni fog az ajtódon. Ha így lesz, hagyd a múltat és nyiss ajtót, békülj ki vele és engedd el a történteket.

…azért nézz bele a csütörtöködbe is….

Úgy tűnik, ma számos területen helyt kell állnia, kedves Bika, ami bár nem esik nehezére, azonban a felelősség mértéke miatt mégis megterhelő lehet. Ezen felül természetesen barátai is ma találják meg a legjobb programokkal, így előfordulhat, hogy döntenie kell, mit választ, a munkája szempontjából fontos teendőket, vagy egy kikapcsoló eseményt kedves ismerőseivel, akikre nem sokszor szakított mostanában időt.

Ikrek

Az áprilisi hónap új arcokat hoz az életedbe. Új barátságok és kapcsolatok zümmögnek körülötted ebben az időszakban. Tudod, hogy könnyen beolvadsz az új társaságokba, és úgy érzed fantasztikus új kapcsolatokra tettél szert. Új emberekkel kötni barátságot nem minden esetben az erősséged, de ebben a hónapban sokkal nyitottabb leszel az új kapcsolatokra. Magabiztosnak, nyitottnak és boldognak érzed magad, eljött a te időd.

…azért nézz bele a csütörtöködbe is….

Rengeteg ma a teendője, kedves Ikrek, és mindent meg is tesz annak érdekében, hogy felszámolja azokat. Két lábbal a földön állva egyik feladatát végzi el a másik után. Azonban lehet, hogy lesz olyan probléma, amivel bizony nem boldogul, amihez szükséges egy kis kreativitás. Rugaszkodjon hát el egy kicsit a valóságtól, engedje szabadjára fantáziáját, hogy teret engedjen egy új perspektívának, ami segíthet megoldani az önnel szemben álló nehézséget.

Rák

Az áprilisi hónapod messze nem lesz unalmas. Elfoglaltabb leszel mint valaha, különösen a munkáddal kapcsolatban. Lehet hogy pont most fogsz kapni az eddigi munkád miatt előreléptetést vagy elismerést. Akárhogy is, a munkád most fogja a legtöbb idődet igénybe venni. Azonban tegyük félre ezt az egészet néhány percre, szükség lesz a pihenésre is összpontosítani. Menj el fodrászhoz, vagy vásárolni, vagy menj el fagyizni egyet, mert megérdemled.

…azért nézz bele a csütörtöködbe is….

Kedves Rák, ma valahogy úgy érezheti, hogy a valóság túl morózus, viszont ennyire nem kéne komolyan venni a dolgokat, így megpróbálja egy kicsit feldobni környezetét. Ez lehetséges, hogy néhol akadályokba ütközhet, hiszen az embereket nehéz kizökkenteni a jól megszokott szürke hangulatukból, azonban ne adja fel. Ha csak egy embert sikerül mosolyra fakasztani, már megérte a próbálkozást, és lehet, hogy legközelebb ez az ember lesz, aki önt is jó kedvre deríti egy szomorkás napon.

<<< Belejöttél? Olvasgass kedvedre! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.