Horoszkóp az új élet kapujában! 4 csillagjegynek csodát hoz ez a nyár - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkóp az új élet kapujában! 4 csillagjegynek csodát hoz ez a nyár

Ez a nyár rengeteg változást és vidám pillanatokat tartogat mindenki számára, ígéri a horoszkóp, a most következő csillagjegyek különösen szerencsések lesznek, nekik minden sikerülhet, de azért tenniük is kell érte.

Hirdetés

Kos

A Kos jegy szülötteire egy igazán fantasztikus nyár vár 2022-ben. Az egyedülálló Kos megtalálja élete párját akivel nagyon boldogan fognak élni. A Kos anyagi szempontból is gyarapodásra számíthat, aki vállalkozó annak a dolgai egyre jobban beindulnak, így több bevételre számíthat. Ebben az évben végre megvásárolhatja azokat a dolgokat, amelyekre eddig nem jutott pénze.

Bika

A Bika csillagjegy szülötteire egy nagyon sikeres nyár vár a horoszkóp szerint. Sokat fognak utazni, olyan helyekre is el fognak jutni amelyekről már régóta álmodoznak. Pénzügyekben sem lesz problémájuk, a Bika jegy szülöttei szorgalmas, munkaszerető emberek, a munkájukat mindig rendesen megfizetik, ezért spórolni is tudnak, mindig van félretett pénzük. A 2022-es nyáron pedig egy olyan üzleti lehetőségre is számíthatnak, amely meglepetésként fogja érni őket.

Rák

A Rák jegy szülötteire olyan jól alakuló személyes dolgok várnak amitől szinte az egész életük és életkedvük megváltozik. Kiegyensúlyozottabbak, magabiztosabbak és vidámabbak lesznek. A család mellett saját magukra is lesz idejük, egyesek sportolni fognak, mások pedig különböző tanfolyamokra fognak járni. A pénzügyekben is szerencséjük lesz, a munkahelyükön előléptetésre számíthatnak, több fizetést fognak kapni.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.