Sorting by

×

Horoszkóp azoknak, akinek 2022 különösen szerencsés lesz!

Az új év rengeteg változást és vidám pillanatokat tartogat mindenki számára, de a most következő csillagjegyek különösen szerencsések lesznek – ígérik a csillagok, és a horoszkóp.

Kos

A Kos jegy szülötteire egy igazán fantasztikus év vár 2021-ben. Az egyedülálló Kos megtalálja élete párját akivel nagyon boldogan fognak élni. A Kos anyagi szempontból is gyarapodásra számíthat, aki vállalkozó annak a dolgai egyre jobban beindulnak, így több bevételre számíthat. Ebben az évben végre megvásárolhatja azokat a dolgokat, amelyekre eddig nem jutott pénze.

…addig is január 2-án, vasárnap….

A mai nap nem lesz a helyzet magaslatán, kedves Kos. Lehet, hogy kedvetlenség, de az is lehet, hogy a hirtelen önre törő rossz közérzet az oka tétlenségének. Ne aggódjon, bármelyikről is van szó, egy kis délelőtti lustálkodással mindegyiket elmulaszthatja. Maradjon ágyban egy kicsit tovább a szokásosnál, esetleg csináljon valami igazán pihentető, nyugtató dolgot, s meglátja, délutánra megtelik energiával.

Bika

A Bika csillagjegy szülötteire egy nagyon sikeres év vár. Sokat fognak utazni, olyan helyekre is el fognak jutni amelyekről már régóta álmodoznak. Pénzügyekben sem lesz problémájuk, a Bika jegy szülöttei szorgalmas, munkaszerető emberek, a munkájukat mindig rendesen megfizetik, ezért spórolni is tudnak, mindig van félretett pénzük. A 2021-es évben pedig egy olyan üzleti lehetőségre is számíthatnak, amely meglepetésként fogja érni őket.

…addig is január 2-án, vasárnap….

Ez egy igazán kreatív nap lehet az, kedves Bika. Használja ki jól, hogy telis-tele van ötletekkel, lendülettel, s fordítsa ezt olyas valamibe, amit már rég hanyagolt. Talán újra hódolhat szeretett hobbijának, vagy végre több időt tölthet családjával, esetleg szervezhet egy kiadós kirándulást barátaival. Mindegy, melyiket választja, ma biztosan jól fogja érezni magát.

átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.