Horoszkóp, egy különleges szakértőtől, Csernus dokitól - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkóp, egy különleges szakértőtől, Csernus dokitól

A Nyilas csak tüzel és tüzel és tüzel…

Te vagy az az ember, akit ha valaki véletlenül a barátjának nevez, még idős korodra sem szállsz le róla, és levakarhatatlan kullancsként lógsz a nyakán. Barátaid bármikor kopogtathatnak az ajtódon, mindig örömmel fogadod őket (kivéve, ha otthon találnak). Mindig kész vagy ismereteid bővítésére, látóköröd kiszélesítésére, tapasztalatok szerzésére.
Egyfelől földhöz ragadt vagy és szánalmasan konvencionális, ezért fontos számodra az anyagi biztonság, jólét. Ugyanakkor szárnyaló gondolataid, fantáziád felülemelhetnének az anyagi dolgokon, mert lelkes vagy és optimista, de csökönyösen a szerencsére hagyatkozol, mivel a tehetségnek az írmagja is hiányzik belőled.
Erőteljesen szabadságvágyó vagy, tehát olyan munkahelyre, illetve kapcsolatra van szükséged, ahol van mozgástered, függetlenséged. Te vagy a szingli, egyéni vállalkozó ideáltípusa. Párodnak el kell viselnie különcségeidet, valamint, hogy mindig az állítólagos barátaiddal lógsz, vagy valahol máshol bulizol. A Nyilasok döntő többsége alkoholista és az emberek csak röhögnek rajtad. Értéktelen kis sz@rházi vagy.

Hirdetés

A Bak tipikus strucc

Saját árnyékodból nehezen tudsz kilépni: ha jobban utánagondolsz tulajdonképpen saját magadnak is keresztbe teszel. Az anyagiakat ostoba módon többnyire munkával szerzed meg, ritkán hagyatkozol szerencsédre, vagyis konzervatív vagy és fosol a kockázattól. Számodra az élet állandó küzdelem, de reméled, hogy tartós, szívós munkával komoly eredményeket tudsz elérni. A többi emberrel szemben pesszimista vagy, és bizalmatlan, mindig mindenkit vizsgáztatsz, ezért aztán ne is csodálkozz azon, hogy az emberi kapcsolataid egyike sem éppen sikertörténet. A Bak jegyűek kitartóak, céltudatosak és megvesztegethetetlenek – az ilyennek csak az amcsi filmekben terem babér. Munkamániás törtető vagy, számodra minden a karrier, az előrejutás. Alapvetően egy értéktelen, ügyeskedő kis trágya vagy. Arnold Benedictet kivéve egyetlen egy fontos Bakot sem produkált a világtörténelem. Érdekes jegynek számítasz, mivel a Bak férfiak konzervatív gondolkodásúak, míg a Bak nők merészen vágnak bele a kalandokba. Nehezen nyílsz meg, de akit egyszer bizalmadba fogadsz, azzal nagyon őszinte vagy… amire 90%-ban rá is faragsz. A társadalom szerencséjére legtöbbetek impotens…

A Vízöntő egy felhő

Egy álomvilágban élsz, és végtelenül naiv vagy, mint egy csecsemő.
A realitásokhoz nincs sok közöd, éppen ezért az utolsó számodra tökéletes partnered az óvó néni volt. Gyermekkorban a szüleidre vagy utalva, ezért is van, hogy sose nősz fel. Gyakran játszol egyedül – így legalább nem veszíthetsz -, vagy nem is játszol, csak ülsz és bámulsz magad elé, mint akit belőttek. Felnőttként olyat keress, aki legalább az egyik talpával hozzáér néha a földhöz, különben a kapcsolatotok olyan lesz, mint egy lufi a szélviharban. Nagyon nagy a függetlenségvágyad és ezt másoknak is tiszteletben kellene tartani – a legjobban azok csinálják, akik egyszerűen levegőnek néznek. A nap minden órájában igényled a szeretetet, mint egy csecsemő, és ha nem kapod meg, ordítasz, és törsz-zúzol. A számodra ideális munkahely, ahol egész nap járathatod a szádat, és gyakorlatilag semmit se kell csinálnod. Rengeteget hazudozol, ráadásul mindig ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja rólad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat.

A Halak, a tipikus grufti

Alapjában emocionális beállítottságú vagy: intuíciókra és megérzésekre hagyatkozol, tehát különösebben nem lassít le a józanész és a gondolkodás. Szélsőséges hangulatváltások jellemeznek, egyszer lelkes vagy és vidám, máskor depressziós – néha a legszívesebben öngyilkos lennél, de túlságosan önző vagy ahhoz, hogy ekkora szívességet tegyél a világnak. Könnyen befolyásolható vagy, de csak a nálad erősebb akaratú emberek által… persze minden ismerősöd ilyen. Neked rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Nehezen nyílsz meg az emberek előtt, ami kiismerhetetlenné és ez által rendkívül ellenszenvessé tesz. Sokszor önmagaddal se vagy tisztában. Te vagy a klasszikus ,,meg nem értett ember”, ami tovább vágja alattad a fát.
Segítőkészséged alapja ugyan merő jóindulat, azonban a legtöbb esetben olyan vagy, mint az elefánt a porcelánboltban. Mivel azonban ezt az emberek nem tudják megérteni, és még kevésbé tolerálni, így előbb-utóbb magadba húzódsz, mint a csiga és próbálsz még annál is kisebb és jelentéktelenebb lenni, mint amilyen valójában vagy – légy büszke, ha mégis sikerül, mert igen nehéz feladat! Művészi hajlamokkal is ámítod magad, mivel gyötör az önkifejezés igénye, de önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy sz@rcsimbók vagy.( Égijóslat)

ÉGEN FÖLDÖN HOROSZKÓP!>>>

Hirdetés
átver

16 hozzászólás

 • 2022.01.31 - 08:51
  Közvetlen hivatkozás

  Kedves Csernus Doktor!
  Oroszlán vagyok és nem vagyok vezető! Nem is vágyom az ilyen babérokra! Férjnél vagyok 39 éve, ebből látszik, hogy nem vagyok csapodár! Kompromisszumképes vagyok és senki fölött nem uralkodom. Nem egymás fölé, hanem egymás mellé vagyunk rendelve, ez az alapelvem! Nem éltem soha léha életet, jelenleg is dolgozom nyugdíjasként, minden másnap 16 órázom! Soha senkin nem gázoltam át, én békés természetű vagyok. Azért annyit megkérdeznék, honnan veszi a bátorságot, hogy ilyen stílusban nyilatkozzon bármilyen jegyben született emberekről? Azért mert Ön a nagy Csernus Doktor? Szégyellje el magát, és nézzen tükörbe! A lelkének a tükrébe elsősorban! Van mit helyretenni, mivel Ön egy sérült ember, aki embertársaira vetíti ki a vélt vagy valós sérelmeit. Javaslom, forduljon szakemberhez!
  Üdvözlettel
  Virág Ferencné

  Válasz
  • 2022.02.01 - 22:13
   Közvetlen hivatkozás

   Oroszlán vagyok, nem hülye! Maga egy arrogáns, beképzelt pojáca! Kezeltesse magát pszichológussal!

   Válasz
 • 2022.01.31 - 09:25
  Közvetlen hivatkozás

  Kedves Doki !
  Elolvastam három horoszkopot mind a háromban kendőzetlen az igazság.
  Üdv: Erzsébet

  Válasz
  • 2022.02.01 - 10:36
   Közvetlen hivatkozás

   Kedves Csernus doki, te melyik csilkagjegybe “tartozol”? …elég sz@r a személyiséged, a tükör előtt állva ugyan mit látsz, mindenki másba két lábbal tudsz beleszállni, magadhoz vajon mit szólsz?

   Válasz
   • 2022.02.01 - 18:26
    Közvetlen hivatkozás

    Én imádom Csernust, azt amit- és ahogyan képvisel. Teljesen igaz, amit ír. Ne legyünk már álszentek, legalább magával nézzen szembe az ember… 😄

    Válasz
  • 2022.02.02 - 12:26
   Közvetlen hivatkozás

   Üdv. Csernus Doki,

   Rák vagyok, az első férjem vízöntő volt, a második oroszlán, de volt szűz barátom is. De a hal jegyüeké is tetszett. Nagyjából stimmelnek a dolgok, amiket ír. Olvasásakor jól szórakoztam, köszönöm.

   Válasz
 • 2022.01.31 - 18:55
  Közvetlen hivatkozás

  Te vagy a klasszikus, ,,meg nem értett ember ” mindenki más ostoba…szánalmas.
  Reméljük a 4. feleséged kicsit eligazít a csigaházadban, mert ez minden volt csak nem merő jóindulat :-)

  Válasz
 • 2022.01.31 - 20:00
  Közvetlen hivatkozás

  Szóval ön a Halak jegyében született! Elolvastam mit írt önmagáról! Rólam csak annyit mérleg vagyok és nem félek kimondani a véleményem, 26 éve férjnél vagyok!
  Az általánosítás szerintem sohasem jó dolog!

  Válasz
  • 2022.02.01 - 06:31
   Közvetlen hivatkozás

   Rak jegyben szulettem . Sziveskedjen leirni ki vagyok en . Koszonom , es kivanok sikeres munkat .

   Válasz
 • 2022.02.02 - 08:47
  Közvetlen hivatkozás

  XD Bak vagyok.Nagyon jó. Az ifjú éveimre stimmel is. Ma már alábbhagyott a munkamániám és a világ pechjére nem vagyok impo, sőt gyereket is volt pofám csinálni.. (Skorpió Mars) A szűz meg az oroszlán tetszett legjobban. Az valami zseniális.:) De a vízöntő is nagyon állat.

  Válasz
 • 2022.02.02 - 14:49
  Közvetlen hivatkozás

  Kedves Csernusdoki anyja!
  Mi a faszért nem tanította meg a fiának, hogy ne legyen ítélkező?
  Bak vagyok. Vannak barátaim. Most pedig NEM hazudok. Mindegy leszarom, hogy mit mond Csernusdoki.

  Válasz
 • Visszajelzés: Csernus doki 10 parancsolata amitől boldog és sikeres lesz az életed! - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.