Horoszkóp a régi Egyiptom tudástárából

A születésünk dátuma mindenkinek feltárja a lelkét és a sorsát. Ma  az ősi  Egyiptom lélekhoroszkópját hoztunk el nektek, olvassátok figyelmesen. A te lelked melyik zodiákusban van?

Aki 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31-én született annak a lelki horoszkópja: REN

Egy ember addig él, amíg beszélnek róla, így gondolták a régi egyiptomiak. REN a lélek egy része, amely nélkül az emberi test nem létezik. A REN-t megkapta mindenki, amikor megszületett, abban a pillanatban, amikor meglátta ezt a világot.

Azok az emberek, akiknek a REN a horoszkóp-megfelelője, okosak, a hatalmuk teljesül. Jólelkűek, az ő nevük azért született, hogy továbbadják. Az életről érdekes történeteket tudnak és az egzisztenciájukkal jó példát mutatnak másoknak azért, hogy bátrak és másabbak legyenek. Ezeknek az embereknek van egy ajándékuk az Istentől az, hogy fel tudnak emelkedni. Egy zseniális ötlettel, egy látomással, egy választással, egy életstílussal.

Azonban ezek a személyek befelé fordulóak, érzékenyek és sebezhetőek lelkileg. Változik a hangulatuk, sok esetben boldogtalannak érzik magukat mert úgy érzik, hogy nem tudnak beilleszkedni abba a közösségbe ahová tartoznak. A kritikák nagyon megingatják őket, nélkülük a világ nem lenne ennyire előrehaladott.

Azok a személyek akik 2, 7, 12,17, 22, 27-én születtek a lelki horoszkópjuk: BA (lélek)

Az egyiptomiak koncepciója szerint a BA nagyon összefügg az ember egyéniségével. A BA különlegessé tesz egy embert. Sok esetben a BA egy madár emberi fejjel, aki magával vitte a lelket, az életbe a halál után, amikor a galamb egyre feljebb repül az adott személy sírjánál.

A BA által irányított és a BA lelki komponensű embereket nagyrészt az érzelmileg gazdag belső élet jellemezi. Ezeknek az embereknek a vérükön keresztül folyik a lélek. Külső szemmel vizsgálva úgy látszik, hogy csendes, nyugodt emberek, de belülről égnek az olvadt lángba. Az életüknek bizonyos útvonala van, szellemileg fejlődnek, próbálják legyőzni a hibákat és ez által jobb emberré válnak. Nehezen lehet a lelkükhöz jutni, de ha sikerül akkor mindig a lelkükben maradsz. Képesek túl látni a felszínességen. Erős személyiségűek és kemény élet leckéik vannak, amely megerősíti őket lelkileg. Nélkülük a világ kevésbé lenne okos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük