Horoszkóp a régi Egyiptom tudástárából

Azok az emberek akik 3, 8, 13, 18, 23, 28-án születtek a lelki horoszkópjuk a KA (létfontosságú ragyogás)

Heket, aki a KA-t megalkotta minden emberben, már születése első percétől belefújta egy gyerekbe azért, hogy valamitől életben legyen – gondolták a régi egyiptomiak, azt hitték, hogy az ember ragyogása és a vitalitás az istenektől származik. KA egy gyönyörű koncepció a régi egyiptomiaktól, ami nagyon fontos. KA az ember létfontosságú lényege, mert nélküle az emberi test nem élhetne. KA különválasztja az élet és a halál birodalmát.
Abban a percben amikor KA-t elveszi Ba a lélek elhagyja a testet és beáll a halál.

Azok az emberek akiket a KA irányít és akiknek a lelkében is ő van, 120 százalékosan élik az életet és az érzéseik is valóságosak. Az életükben az élet napja az egész lényükre hatással van. Jó a fizikai állapotuk és pozitívan gondolkodnak. Kellemes velük egy társaságban lenni mert intelligensek, a beszélgetés velük egy igazi élvezet. Ugyanakkor dinamikusak és aktívak, szeretik a természetet, a szabadságot és mindent ami a lélekhez tartozik. Az életet teljes egészében élik meg mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb dologról van szó, minden percet maximálisan élveznek, motiválják a körülöttük lévő embereket is. Nélkülük a világ bánatosabb lenne.

Azok az emberek akik 4, 9, 14, 19, 24 és 29-én születtek a lélekhoroszkópjuk a SHEUT (árnyék)

Egy ember sem létezhet az árnyéka nélkül, az árnyék pedig elkíséri egész földi életében. Az árnyék nem hiányozhat egy ember mellől, ezért a régi egyiptomiak azt gondolták, hogy az árnyék egyfajta lenyomata az embernek.

Azok az emberek akiket a SHEUT irányít és a lelkükben is ez dominál lelkiismeretesek és diszkrétek, nagyon tapintatosak. Érdeklődnek a spiritualitás iránt és olyan az életük, hogy több embert is maguk köré vonzanak. Megértőek, toleránsak, diplomatikusak mindig van egy jó szavuk valakihez. Szeretik a becsületességet és az igazságot, kétszer is átgondolják mielőtt rosszat mondanának valakiről. Ezek az emberek a kedvezőtlen helyzetben lévő ismerőseik védelmezőjévé válnak, ha szükség van rá.

Éles eszűek főleg amikor anyagi dolgokról esik szó. Elég sűrűn megbántják őket a körülöttük lévő emberek, de nem veszítik el a szelídségüket. Szinte lehetetlen lerombolni a tisztaságukat és az egyszerűségüket, ez a második fő jellemvonásuk. Ők olyan emberek akik mindenkiben a jót látják meg. Nélkülük a világ rosszabb lenne.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük