Horoszkóp előrelátóknak! – Erre számíthat szeptemberben….

Oroszlán

Olyan nem várt helyzet jöhet létre a horoszkóp szerint szeptemberben, amely miatt át kell gondolnod talán az egész életedet. Felettesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt nehezebbnek érezheted a munkádat és úgy általában mindent. De az is lehet, ha munkáról, kollégákról van szó, akkor olyan változásokra van kilátás, amely miatt talán még a napi rutinod is változhat. A megérzéseid talán sohasem voltak annyira jók, mint most…

Meglepi napi horoszkóp!

Ahogy az utcákon sétál, szembesül az új divathullámmal és elgondolkodik azon, hogy nem-e kellene felfrissítenie ruhatárát. Ha úgy gondolja, hogy az új viselet közel áll önhöz akkor vásároljon bátran, de ha ön számára idegen az új irányzat, akkor maradjon hû magához, stílusához. Ne feledje ki maga és ne azért kövessen másokat, mert valaki azt mondja, diktálja. Érezze jól magát a bõrében. Az egyediség belülrõl árad.

Szűz

Még az is lehet, ha pénzről van szó, akkor a szeptemberben a környezetedben sokan úgy gondolhatják, hogy te igazi mázlista vagy. Szülőként a csemetéd miatt extra kiadásokkal kell ebben a hónapban számolnod. Ha vannak titkaid, azokra most nagyon vigyázz, mert napvilágra kerülhetnek, és olyan cirkusz lehet belőle, hogy kő kövön nem marad. A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át a kedveseddel.

Meglepi napi horoszkóp!

Ma könnyen azon kaphatja magát, kedves Szûz, hogy igazságtalanul vádolják, pedig legjobb érzése szerint is ön mindent elkövetett, ami öntõl telik, hogy rendben menjenek a dolgok. Ne is vegye magára ezt az egészet, higgye el, jól látja a dolgokat, még, ha mások hangosabban és agresszívebben is szajkózzák az igazukat, mint ön. Ráadásul az a legbosszantóbb az egészben, hogy mások is tisztában vannak azzal, hogy nem az ön hibája, ami most van, mégis, igazságtalanul, önre akarják kenni a dolgot. Ne féljen egy percig sem, hamar ki fog bukni az igazság, még, ha most nem is úgy tûnik, s végül az ön nevét jegyzik majd a történelemkönyvek!

Mérleg

A házasságokban, régi együttélésekben olyan nehéz helyzet alakulhat ki, amely miatt megkérdőjeleződhet a kapcsolatod jövője. Megeshet, hogy olyan személy is van a környezetedben, aki miatt nehezebbnek érezheted az életedet, és akinek a viselkedése befolyással lehet a hangulatodra. Aktuális a régi mondás, miszerint jó tett helyébe jót várhatsz. Akit támogatsz, annak a hálájára is bizton számíthatsz…

Meglepi napi horoszkóp!

Az igazság nem ugyanaz, mint az õszinteség! Ma érdemes elmondania, amit csak tud, mert az az igazság. Ha így tesz, ma megmutathatja a többieknek, hogy látja a világot egy valóban becsületes ember. Bár mindeközben, hullámokban, meglehetõsen intenzív érzések törhetnek önre, de egy cseppet se ijedjen meg, ez az igazi, kedves Mérleg, ilyenkor él csak igazán az ember. Sok szerencsét a mai naphoz, melyet egész biztosan siker és önigazolás zár majd, hacsak nem hallgat merõ empátiából.

Skorpió

A munka során alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt úgy érezheted, torkig vagy az egésszel. Még az is lehet, hogy megszűnik egy feladat, de az is lehetséges, hogy a távozás hímes mezejére lépsz. Olyan információ juthat a tudomásodra szeptemberben, amelytől egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Ha szülő vagy, csemetéd miatt varázslatos pillanatokat élhetsz át. Most érdemes szerződést kötni, nagyobb vásárlást bonyolítani.

Meglepi napi horoszkóp!

Amennyiben ma elkezdene azon rágódni, kedves Skorpió, hogy valósággal, mintha kifolyna a kezei közül a pénz, nos, ne tegye, mert minél inkább rágörcsöl az ember a dolgokra, annál meggondolatlanabbul cselekszik, s az annál lehetetlenebb helyzetekbe sodorhatja. Tartózkodjon tehát a szélsõséges megoldásoktól, s inkább átszervezéssel, mintsem szigorú önszankciók bevezetésével próbálja visszaszerezni a kontrollt anyagi helyzetet felett, az egész jól mûködhet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük