Horoszkóp-elsősegély, hogy ne támadjon a karácsonyi “kaja-para”

Két dologtól görcsölünk igazán decemberben: mi legyen a karácsonyesti menü, és, hogy ki mit kapjon ajándéknak. A mai horoszkóp az első probléma a “kaja-para” feloldásában segít és ráadásként egy kicsit a hétvégét is megkönnyítheti….

Kos

Legalább lássa a falat, mielőtt fejjel nekirohan: a kosoknak nyugodtan főzheti a hagyományos menüt. Csak arra kell ügyelnie, hogy ennek a jegynek a szülöttei gyakran szenvednek könnyű, de néha nehéz lefolyású dióallergiában. Tehát legjobb ha elhagyja a diós bejglit, de nyugi jöhet helyette, mondjuk a gesztenyés.

…de addig is, ez várható vasárnap….

A mai napon felszabadultnak és elégedettnek érezheti magát, mintha kezdenének múlni az eddigi nehézségek és ez által egyre könnyebben haladnának dolgai, minden területen. A mai nap alkalmas lehet egy kis összejövetelre, ünneplésre is. Ha módjában áll, ne is hagyja ki az adódó alkalmat!

Bika

Oda sem figyel arra, mit hordanak össze a többiek, képtelen feltételezéseikkel, “első kézből származó információikkal” csak felkészületlenségüket, kínos zavarukat leplezik. Amit viszont nem árt ha tud erről a jegyről, hogy mindenben az újat keresi. Ezért a hagyományos menü egy-egy, akár valamennyi fogásán is érdemes csavarni egyet, vagy a recepten, vagy a tálaláson újítson .

…de addig is, ez várható vasárnap….

A mai napon ne vegyen komolyan semmit, bármit is hall, kedves Bika, különösen, ha érzésekről, érzelmekről van szó. Az emberek többsége ugyanis mintha ma kissé szórakozott, néha túlságosan is könnyelmű volna. Ha mégis valami kapcsán úgy érezné, lehet benne valami, akkor azért egy utánajárást megér a dolog, de ne várjon túl sokat.

Ikrek

Munkába menet apró kellemetlensége támad, de még ez sem tudja elrontani a kedvét. Sajnos a legtöbben nem olyan vidámak, mint Ön és ebből arra következtet, hogy ez az ország tele van kedvetlen , savanyú emberekkel. Nem így ha ikrek jegyűek is vannak karácsony esti vendégek között. Náluk nem lehet tudni, hogy éppen akkor melyik hangulata vidám vagy a melankolikus uralja e a hangulatukat. Érdemes tehát legalább a színekben, terítés, ételek vidámra hangolni az asztalt, hiszen ez vagy éppen betalál, vagy segít átlendülni.

…de addig is, ez várható vasárnap….

Ez a nap az öné lehet, kedves Ikrek, feltéve, ha megtanul elengedni. Ne akarja mindig, mindenhol a maximumot nyújtani, mert az csak akkor lehetséges, ha közben saját magát teljesen a háttérbe szorítja, feláldozza. Ne keressen részmegoldásokat sem, mert akkor meg nem fog jól működni egyetlen terület sem. Szelektáljon és engedjen el bizonyos dolgokat végérvényesen. Veszteség nélkül nincs nyereség!

Rák

Újból feltámad Önben az épülés-szépülés vágya. Nagyon helyesen cselekszik, csak vigyázzon: ne egyszerre akarjon mindent. A karácsonyi vacsira bármilyen sokan is hiszik, nem arra való, hogy mindenáron lenyűgözze a vendégeket. Lehet az bármilyen egyszerű is, ha jókedv és szeretet lengi körül a közös asztalt. Csak szolidan a Ráknak ez jön be leginkább.

…de addig is, ez várható vasárnap….

Igyekezzen ne túlságosan leragadni a részleteken ma, kedves Rák. Ha azon mesterkedik, hogy minden apró kis részlet a helyére kerüljön, s a nagy egész valóban tökéletes legyen, a végére nem fog elkészülni semmivel és teljes mértékben bukhatja a végeredményt. Tartsa mozgásban a dolgokat, s elégedjen meg most a kilencven százalékos, de működő állapottal is.

<<< Van mááááásik! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse