Sorting by

×

Horoszkóp a (látszólag) érzelemmentes csillagjegyeknek! – Te köztük vagy? És a párod?

Ezek a csillagjegyek alig mutatnak érzelmet, s nem is könnyű a szívükbe látni. A horoszkóp szerint ugyanakkor amilyen hűvösnek tűnnek kívülről, a lelkükben olyan mély szeretet rejtőzik. Te köztük vagy? És a párod?

Néhány csillagjegy könnyedén mutatja meg a fájdalmát, az örömét és persze a szeretetét is. Ezek a csillagjegyek személyiségükből fakadóan nehezebben élik meg az érzelmeket. Sokszor hűvösnek és távolságtartónak tűnnek, s még párjaik is azt érezhetik, hogy nem is szeretik őket eléggé. Pedig valójában nagyon is mélyen szeretnek. Az érzéseik tartósak, megbízhatóak, csak nem beszélnek róla… A horoszkópból a miértekre is fény derül.

A Szűz nem beszél az érzéseiről

A Szűz uralkodó bolygója a Merkúr, amely bámulatos kommunikációs készséggel támogatja őt. Annak ellenére, hogy nagyszerűen fogalmaz, mindig felkészült és naprakész, tökéletes előadásokat tart, amikor az érzéseiről kellene beszélnie, azonnal bajba kerül. S azért is lehetséges, mert amit logikusan gondol, arról bármit el is tud mondani. Az érzéseket ugyanakkor nem gondolja, hanem megéli, ráadásul logikát sem találni benne. Az is biztos, hogy nagyon mélyen érez, s bármit megtenne a szeretteiért. Szeretetnyelve a szívességek, amit örömmel megad a környezetének.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-11-30)
Könnyen megeshet, hogy ma valaki olyan megy kissé az idegeire, akit alapvetően nagyon is szeret, mondjuk egy barátja, esetleg szerelme. Ha nehéz is elviselni, kissé komolytalan hozzáállását a dolgokhoz, legyen elnéző vele, hiszen szinte biztos, hogy túlzó játékossága nem tartalmaz destruktív elemeket, s egész biztosan szándékossággal sem bír. Ez a nap  egyszerűen ilyen, fogadja el, s, ha komolyabb társaságra vágyik, azt inkább keresse máshol, ha már minden kötél szakad.

A Skorpió szeretete titokzatos

A Skorpió sem beszél az érzéseiről, de ez nem jelenti, hogy nem is tudna mélyen érezni. Sejtelmes, titokzatos személyiségét nem könnyű megfejteni. Az érzelmek ugyanakkor folyamatosan hullámzanak benne, akár az óceán, s szeretet nélkül létezni sem tudna. Egyszerűen csak uralkodik magán, és nem önti a többiekre az érzéseit. Idővel persze fölenged benne a jég, és aki igazán közel áll a szívéhez, neki megmutat valamit a lelkéből. Ehhez persze előtte el kell nyerni a teljes bizalmát, ami csöppet sem egyszerű feladat. De megéri a befektetett energiát, hiszen ő a leghűségesebb társ a csillagjegyek között.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-11-30)
Kedves Skorpió! Bár mostanában igencsak rendben van szerelmi élete, s romantikából sem volt hiány, ma mégis kicsit vissza kell fognia tüzes természetét, mert partnere lehet, hogy más dologgal van elfoglalva. Tartsa tiszteletben társa érzéseit, s inkább tervezze meg, hogy a következő adandó alkalommal mivel tudná meglepni szíve választottját.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.