Sorting by

×

Friss-ropogós a heti horoszkóp április második 7 napjára! Vedd, vidd! – Erre számíthatsz….

Holnap újabb hétfő, kezdődik szám szerint a második áprilisban. Érdemes utánanézni, mi vár ránk a csillagok állása szerint, mit ígér a horoszkóp! Van, akinek fantasztikus pár nap ígérkezik, másoknak kicsit rázósabb, de ha számítasz rá, jobban tudod kezelni! Minden a hozzáálláson múlik, ha okos vagy csuda jó lesz, meglátod!

Kos

Ha vannak új terveid, új kezdeményezéseid, akkor azok megvalósításához érdemes lenne a hét első időszakában belekezdened. Ekkor tele leszel energiával, amely pozitív dolog, de közben a nagy lendület miatt hajlamos lehetsz arra, hogy a környezeted felé kevesebb megértést tanúsíts a szokásosnál. Kerüld a heves fellépést, igyekezz mindenkivel udvariasan bánni és ha küzdened kell, válassz óvatosan harcmodort! A hét második felében alkalmad lesz gondoskodóan fellépni a szeretteid felé, különösen igaz ez a családodra. Most megmutathatod, mennyire fontosak számodra és itt lehet az ideje annak is, hogy egy fontos, mély belső érzést, vagy akár egy eddig elhallgatott problémát ossz meg velük.

Ezek a napok alkalmasak arra is, hogy valamilyen elkötelezettséget vállalj valaki irányába.

Bika

A hét első felében kapcsolati feszültségekkel kell bajlódnod, ami érintheti a párkapcsolatodat is, de sokkal valószínűbb, hogy egy közeli ismerőssel kerülsz ingerült viszonyba. Mindezek hátterében pedig egy talán módszeresen visszatérő bosszantó tulajdonság, vagy tevékenység lehet. Ügyelj arra, hogy ne durvuljanak el a dolgok, de azért ne menj el szó nélkül se az esetek mellett, hiszen akkor semmi sem fog megváltozni. A hét második felében tiszteletet és elismerést kaphatsz még olyan helyről is, ahonnan erre nem számítottál, amitől úgy érzed magadat, mintha most te lennél a világ közepe. Önbizalmad megnövekedik és mindez még vonzóbbá tesz a környezeted számára.

Most jó alkalmad támadhat egy izgalmas új kapcsolatra is, azt viszont neked kell eldöntened, élsz-e a lehetőséggel.

Ikrek

A hét első felében hallgass a megérzéseidre, mert stabilan mutatja meg számodra a helyes irányt még olyan helyzetekben is, melyekben a tények nem biztos, hogy megfelelő alapot adhatnak a jó döntéshez. Ezekben a napokban remek alkupozícióba kerülhetsz, melyben komoly engedménnyel kerülhet a birtokodba valami, ami örömet, boldog napokat hoz számodra. A hét második felében a magánéletedben történhet fordulat, különösen, ha időben meglátod a lehetőséget arra, hogy egy szituáción fordíts és kezdeményezően lépj fel.

Most alkalmad lehet szorosabb kapcsolatot kialakítani valakivel, de arra is, hogy egy feszült viszonyt enyhíts, vagy akár át is fordíts sokkal szívélyesebbé.

<<< Lehet pár horoszkóppal több? >>>>

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.