Horoszkóp "hangyáknak" (véletlenül sem "tücsköknek"!)! – Erre számíthat szeptemberben…. - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkóp “hangyáknak” (véletlenül sem “tücsköknek”!)! – Erre számíthat szeptemberben….

A kissé hűvös hétvégén, amikor a legjobb, amit tehet, hogy bekuckózik a kedvenc helyére és olvasgat, vagy megnéz egy régen vágyott filmet, érdekes lehet az ősz első hónapjának horoszkópjába belenézni. Nincs az olyan messze!

Hirdetés

A Mars és a Szaturnusz között létrejövő fényszög-kapcsolat szerint felerősödhetnek benned a félelmek. Ám a szeptemberi horoszkóp szerint olyan esemény is történhet, amelynek köszönhetően rájössz, a rettegésed alaptalan volt. Mi minden vár rád az első őszi hónapban? Íme minden fontos részlet!

Több nehéz fényszöget is jelez a horoszkóp szeptemberre. S ezek a helyzetek valójában senkinek sem lesznek könnyűek. Mégis a legjobb és a legtöbb, amit az első őszi hónapban tehetsz, hogy megőrzöd a reményedet. Ne engedd, hogy eluralkodjanak rajtad a félelmek. Higgy benne, hamarosan minden újra pozitív irányban változik. Engedd el a rettegésedet, bízz magadban, a lehetőségekben. Szerencsére minden nehézség egyszer véget ér. Ez a mostani is…

A szeptemberi horoszkóp javaslatait természetesen most is érdemes megfogadni és követni. Az ősz, az iskolakezdés a körülményekhez mérten meglepően jól indul, a következő hetekben pedig szépen lassan minden a helyére kerülhet…

Kos

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor a horoszkóp szerint szeptemberben felemás helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy olyan változások történnek, amelyek miatt szorongóvá válhatsz, de hozhat a sors új lehetőséget is, amely miatt viszont jól érezheted magad a bőrödben. Előfordulhat, hogy beteg rokon, ismerős miatt többet aggodalmaskodhatsz. A párkapcsolatodban a társaddal fontos dolgokat beszélhettek meg.

Meglepi napi horoszkóp!

Valaki, aki már régóta mély érzelmeket táplál ön iránt, ma ismét felbukkan az ön életében. Nem feltétlenül személyesen találkoznak, lehet, hogy a rég nem látott személy egy hangposta üzenettel vagy Email formájában tűnik föl ismét. Nem biztos, hogy ön késszen áll a nagy találkozásra, de mint mindent, ez a helyzetet is megfelelően tudja majd kezelni. Adjon egy esélyt maguknak, kitudja titkon talán ezek az érzelmek önben is ott rejtőznek valahol.

Bika

Amennyiben a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor a horoszkóp szerint szeptemberben megtapasztalhatod ennek az ellenkezőjét. Ha most bútoroztok össze a kedveseddel, ezt a lehető legjobbkor teszitek. Akivel most hoz össze a sors, azzal tervezgetheted hosszú távon is a jövőt. Olyan esemény is történhet, amellyel szemben tehetetlen leszel. Azon kívül, hogy elviseled a dolgokat, mást most nem nagyon tehetsz.

Meglepi napi horoszkóp!

Messziről a dolgok sokkal szebbnek tűnnek, mint amilyenek azok valójában. Mint amikor közeledünk egy emberhez és feltűnnek a bőrhibák, a ráncok, a kellemetlen szagok, melyekről messziről mit se tudtunk eddig. Előfordulhat, hogy ön is így érez kedves Bika egy régi munkatársával, kivel lehet, hogy jó kapcsolatot ápol, de a sok közösen eltöltött idõ miatt már egy kis magányra vágyna. Kérjen egy kis távolságot, vagy vegyen ki szabadságot. Higgye el, pár nap távollét a kapcsolatukat csak is szebbé teheti.

Ikrek

Még az is lehet, hogy valaki nem tartja be az ígéretét, vagy olyan esemény történhet, amely miatt csalódottnak érezheted magad szeptemberben. Nagyon fontos, hogy ne fojtsd el az érzéseidet, mert ha gyötörd magad, akkor abból akár betegség is kialakulhat. Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha szülő vagy, gyermekedre most kellő hatást tudsz gyakorolni.

Meglepi napi horoszkóp!

Ne várjon más emberekre azért, hogy végig vihesse terveit. Álljon neki saját maga céljai megvalósításának még ma. Egy nap alatt nem lesz képes ötleteit 100%-ban teljesíteni, de ha nekiáll, akkor már egy lépéssel előrébb jut és nem tölti azzal a drága idejét, hogy másoktól várja a segítséget és nem halad a munkával. Egy régi közmondás szerint: Magad csináld uram, ha szolgád nincsen. Higgye el, megéri a fáradtság, hisz hamarosan élvezheti munkája gyümölcsét.

Rák

Szeptemberben még nehezebbnek érezheted az életet, mint korábban. Hiszen olyan terhek nyomhatják most a válladat, amelyek miatt talán éjszaka nem jön álom a szemedre. Váratlan kiadások is borzolhatják az idegeidet. Meg kell próbálni szorosabbra húzni a nadrágszíjat. A házasságokban, régi együttélésekben a társad kötheti az ebet a karóhoz. Ha engedékeny leszel vele, visszatér a nyugalom közétek.

Meglepi napi horoszkóp!

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Rák, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben később kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti előröl az egészet!

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.