Kiemelt hírekBulvár

Horoszkóp karácsony hetére, december 23-tól 29-ig

horoszkop
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ez a hét a születés, a remény hete, ami sok izgalmas dolgot tartogat a különböző csillagjegyek  szülötteinek. Nézzük, ki mire számíthat  ezekben a napokban!

Kos

A Kosok kissé türelmetlenek lesznek, ami vitákhoz vezethet a munkahelyen, vagy a családon belül. Érdemes egy kicsit visszahúzódni, és kétszer is meggondolni, hogy mit mondunk a másiknak. A legjobban akkor járnak a Kosok, ha kerülik az izgalmakat, és nem hoznak semmilyen nagy horderejű döntést a hét folyamán.

Bika

Egy régóta húzódó munkahelyi feladatot kell most megoldaniuk a Bikáknak, amihez természetesen semmi kedvük, nem véletlenül halogatták idáig. Az új, izgalmas feladatok azonban addig váratnak magukra, amíg a mostani feladat nincs elvégezve, ideje elvarrni a szálakat, és befejezni, amit be kell!

Ikrek

Ebben a hét napban az Ikreknek lesz lehetőségük elmélyedni, gondolkodni, kicsit más szemüvegen keresztül látni magukat, és élethelyzeteiket. Ez az állapot lehetőséget ad régi sérelmek tisztázására, valamint a megbocsátásra, vagy épp a bocsánatkérésre. Sok lelki tehertől szabadulhatnak meg az Ikrek ebben az időszakban.

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A barátaiknak nagy szükségük lesz a Rákokra, így bármilyen elfoglaltak is, fontos, hogy időt szánjanak rájuk. Egy jó beszélgetés, alapos lelkizés mindenkire jó hatással lehet!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!