Horoszkóp, kicsit másként - A karma átka: 3 csillagjegy, akinek bűnhődnie kell az előző életében elkövetett dolgokért! - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkóp, kicsit másként – A karma átka: 3 csillagjegy, akinek bűnhődnie kell az előző életében elkövetett dolgokért!

Úgy érzed, hogy neked soha semmi nem sikerül? Bármibe is fogsz, balszerencsés vagy, és olyan, mintha egy állandó negatív erő ülne rajtad? Lehetséges, hogy rossz karmával születtél, minden ember megkapja az előző életében elkövetett dolgokért a méltó büntetését. Így tolmácsolja ezt neked a horoszkóp.

Hirdetés

Oroszlán

Eléggé beképzelt, és nagyképű, nem tudja elhinni, hogy rajta kívül más is meg tud csinálni valamit rendesen. Ha azt látja, hogy valaki majdnem olyan jó, mint ő, igyekszik mindenben megakadályozni, hogy ne jusson tovább. Eléggé bosszúálló alkat is, az ellenségeit minden áron megpróbálja hatástalanítani. Szeret az áldozat fényében díszelegni, ő soha nem hibás semmiért. Mit mondhat erre a jellemzésre a horoszkóp?

Szűz

Nagyon nehezen tud megbocsátani, állandóan kritizál, és bírál másokat. Kemény szavakat vág azoknak a fejéhez, akik nem szimpatikusak számára. Egy idő után azt veszi észre, hogy nincsenek barátai, és a rokonai is elfordulnak tőle. Nem képes arra, hogy hosszútávú kapcsolatot kialakítson, mire észbe kap már elrohant mellette az élet.

Hirdetés
átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

4 hozzászólás

 • 2022.06.02 - 20:48
  Közvetlen hivatkozás

  Van kettő ismerősöm, akik “skorpió” szülöttek, teljesen jellemző rájuk az itt leírtak.

  Válasz
 • 2022.06.04 - 16:51
  Közvetlen hivatkozás

  Ekkora butaságot még nem olvastam az oroszlánoktól! Mert ez nem igaz! Oroszlán vagyok, nem vagyok beképzelt, és bosszúálló sem! Ráadásul még törtető sem vagyok, aki mindenkin átgázol! Viszont szeretek segíteni másokon, teljesen önzetlenül! Ez nagyon sértő, hiszen nem egy oroszlánt ismerek, és egyik sem olyan, mint amit itt leírtak!

  Válasz
 • 2022.06.05 - 07:35
  Közvetlen hivatkozás

  Az oroszlán tényleg ilyan! Van oroszlán ismeretségem és teljesen igazak a leírtak!
  Nem szeretem őket…

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.