Sorting by

×

A horoszkóp már hajnalban elhozza neked az egész nap ígéretét, fenyegetéseit

A horoszkóp nem más mint leképezése  több  a több ezer éves odafigyelésre az Univerzumra, és ennek hihetelen mennyiségű megfigyelésnek  az összegző tudományát hívjuk asztrológiának. Ezzel együtt is a horoszkóp lehet döntések megalapozója, de lehet csak egy kedves, szórakoztató olvasmány is, csak rajtad múlik, hogy olvasod.

Kos

Valaki olyan szívességre kér, amire nem szívesen mondasz nemet, de egyelőre nem igazán van más választásod, mint belemenni a dologba. Hamarosan változik a helyzet, és akkor te is szabadabban döntesz.

Bika

Egy óvatlan pillanatban valami olyasmit árulhatsz el magadról, amit pedig nem szerettél volna. Egyelőre ebből nem lesz nagyobb baj, de intő jel lehet, hogy máskor jobban kell vigyáznod.

Ikrek

Valaki régóta próbálja gátját vetni az önbizalmadnak, de most éppen az felismerés lesz az, ami visszatart attól, hogy ezt megengedd neki. Ha már tudod, mi a célja, azt is tudod, hogyan állítsd meg.

Rák

Könnyű lenne a dolgod, ha mindenkinek olyan tiszták lennének a szándékai, mint a tieid, de sajnos van, akit más dolgok vezérelnek, és nem csak önzetlenül segíteni akar. Ezért neked is óvatosabbnak kell lenned- figyelmeztet a horoszkóp.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.