Szombati horoszkóp az első igazán téli napra

időjárás
3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nyilas

Mindenki hiszékeny, sót naiv valamilyen szinten, s ez alól ön sem kivétel, kedves Nyilas, ám ez nem bún, csupán néha kellemetlen. Bármennyire is elszomorító lenne a felismerés, hogy valaki átejtette, esetleg csalódott valamiben, fel a fejjel. Ön legalább őszinte és nyíltszívű volt, így nincs mit szégyellenie, sót! Legyen büszke magára!

Bak

Ma fokozottan érzékeny lehet, s, bár szokása szerint, valószínűleg ezt nem mutatja ki, mégis előfordulhat, hogy akár többen is megbántják, amitól meglehetősen rosszul érezheti most magát. Ne is törődjen velük, hisz nem is ismerik igazán önt, mert ha ismernék, akkor nem mondták volna azt, amit… Felejtse el az egészet, kedves Bak!

Vízöntő

Ha nem hagyja magát befolyásolni mások hangulatának, s a részletekben sem merül el folyton-folyvást, hanem inkább a nagy egészet és az eddig elért eredményeit nézni, akkor egy igazán remek nap elött áll ma. Ha így gondolkodik, akár annyira elszabadulhat jókedve, hogy az válik ragályossá azok számára, akik általában mindig csak panaszkodnak. Terjessze a pozitív energiákat, kedves Vízöntő!

Halak

Ma kulcsfontosságú események sorozata zajlódat le környezetében, melyekből, ha sikerül jól leszűrnie a lényeget, még sokat profitálhat a jövőben, kedves Halak! Ennek jegyében, figyelme terjedjen ki mindenre, hogy még azt is meglássa, ami mellett más esetleg elsiklik, hogy biztosítsa frissen szerzett tudásával előnyét, esetleges vetélytársaival szembe.

(Forrás)

FALTÓL FAKLIG HOEOSZKÓP!>>>

horoszkóp

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.