Sorting by

×

Horoszkóp, méghozzá az év utolsója! – Az Ikrek szuper napra ébred, a Rák új színben látja a világot….. és Te?

Ez is elérkezett! Itt a fogadalmak, a szórakozás, a buli ideje. A hűtő telve finomságokkal, a meghívott barátok, családtagok már lázban égnek, a “mit vegyek fel” kérdéskör is eldőlni látszik, egyszóval készen állunk elbúcsúzni a 2021-es évtől és beleugrani az ismeretlen jövő esztendőbe. Jó szórakozást mindenkinek, ez nem a merengés ideje, “induljon a banzáj, essen szét a ház“!

Kos

A családi, baráti találkozók fő szervezője te leszel, de az is lehet, még egy kisebb utazást is bezsúfolsz a szilveszteri programok sorába. Még akkor is, ha eredetileg úgy tervezted, hogy otthon búcsúztatod az óévet. A környezetváltozás és a vidám társaság annyi energiával tölt fel, hogy a többiek is belőled töltekeznek majd.

Bika

Általában van benned egy kis egészséges kételkedés minden új ötlettel kapcsolatban, és hosszabb időbe telik, amíg egy-egy új dolgot teljesen el tudsz fogadni. Pénteken olyan ponthoz érsz az életedben, amikor el kell határoznod magad. Tegyél valamilyen újévi fogadalmat! Mikor, ha nem szilveszter napján, nem igaz?

Ikrek

Szuper nap, tele pezsgéssel, szerelemmel! A nagy társaság, a közös élmények, a vidám programok könnyen újra összecsiszolhatnak a pároddal. Ha pedig még egyedülálló vagy, szilveszter napján szinte bizonyosan alkalmad nyílik az ismerkedésre…

Rák

Olyan új inspirációk érnek 2021 utolsó napján, amelyek hatására új színben látod maga körül a világot. Ez az új megközelítés aztán egy sor változást indíthat el az életedben. Tudod jól, a változás mindig belül kezdődik…

<<< Még pár horoszkópot? >>>

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.