Sorting by

×

Horoszkóp, mert megérdemled! – Megérkezett a márciusi, részletekbe menő “mi lesz velem”!

Amit általánosságban tudni érdemes a márciusra hónapra vonatkozóan: ne láss bele túl sokat egy kisebb dologba, aminek valójában Te is tudod, hogy nincs olyan nagy jelentősége. Próbálj tárgyilagos maradni, és kizárni az érzelmeidet a munkából – üzeni a horoszkópod.

Kos

Próbáld meg elengedni a feszültségeket. Nagy most rajtad a nyomás, de nem érdemes olyan dolgokon aggodalmaskodnod, amiken amúgy sem tudsz változtatni. Tegyél meg mindent, amit tudsz, a többit bízd a szerencsére.

Szerelem: Készen állsz egy nagy lépésre, még akkor is, ha ez elsőnek egy kicsit ijesztőnek tűnhet. Bízz az ösztöneidben, és kövesd őket.
Karrier: Fel kell vállalnod a véleményedet egy olyan helyzetben is, amiről mások talán mást gondolnak, különben nem leszel hű az elveidhez. A siker nem sokat ér, ha megkeseredik az íze a szádban.

Bika

Nehéz időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerül, a kirakós részei összeállnak, és megnyugodhatsz, hogy minden egyes rész a helyére kerül majd. Itt az ideje, hogy bátran elkezd tervezgetni a jövődet.

Szerelem: Megbízol valakiben, és ez egy nagyon értékes adomány. Őrizd meg, mert sokat fog jelenteni még a későbbiekben a kapcsolatotok szempontjából.
Karrier: Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor másokat is érintő döntést hozol.

Ikrek

Régóta foglalkozol már valamivel, de ez nem jelenti azt, hogy nem maradhatsz nyitott az új megoldásokra. Járj nyitott szemmel, mert lehet, hogy most egy olyan megoldásra bukkansz, ami sok régi gondodat meg tudja oldani.

Szerelem: Ne feledd, hogy a szenvedély, bár fontos, nem minden. Energiát kell fektetnetek abba is, hogy megtanuljatok megbízni a másikban.
Karrier: Nem szégyen beismerni, ha van olyan dolog, amihez nem értesz, hiszen ez a leggyorsabb módja a tanulásnak. Ne szorongj olyan sokat, merj kérdezni, hogy fejlődni tudj.

Rák

Igyekszel jó benyomást tenni valakire, de ehhez nem kell, hogy teljesen megváltoztasd a személyiségedet, vagy megpróbáld másnak mutatni magadat. Legyél őszinte, add önmagadat, hiszen amúgy is megnyerő személyiség vagy.

Szerelem: Nyitott szemmel kell járnod, és nem szabad beérned félmegoldásokkal. Tartsd észben, hogy jár neked a boldogság, megérdemled, hogy azt kapd, ami igazán örömet okoz neked.
Karrier: Valaki egy olyan lehetőséget ajánl neked, amire már régóta vágysz. Itt az ideje, hogy meg is ragadd, mert ez lehet a kulcs ahhoz, hogy kinyisd a hosszabb távú sikered ajtaját.

>> Ezt olvasta már? <<<

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.