Sorting by

×

Horoszkóp: nem minden habostorta! – Április 3 legsikertelenebb csillagjegye

Az idő a legjobb orvosság, és sokkal közelebb visz a célodhoz, mint gondolnád. Kissé közhelynek tűnhet ez a mondás, de számtalanszor beigazolódott már, hogy egy nagyobb probléma esetén a legjobb, ha türelmesen vársz, és az idő majd mindent megold. Próbáld meg pozitívan szemlélni a dolgokat, akkor is, ha az adott helyzetben nagyon nehezedre esik is. Ha az alábbi 3 csillagjegy valamelyikéhez tartozol, figyelj oda a lelki nyugalmadra, hiszen ez a hónap egy kicsit nehezebb lesz számodra. Mondja a horoszkóp.

Oroszlán

Nehézségekkel kell megküzdened ebben a hónapban, és ezeket leginkább a túlságosan nagy egódnak köszönheted- figyelmeztet a horoszkóp. Próbálj egy kicsit visszafogottabb és szerényebb lenni, hagyj fel a büszkeséggel. Koncentrálj a pozitív tulajdonságaidra, és őrizd meg a bátorságodat. Több olyan helyzettel kell megküzdened, amikor kompromisszumkészségre és rugalmasságra lesz szükség.

Figyelj jobban a szeretteidre, ne gyakorolj rájuk olyan nagy nyomást, akkor sem, ha úgy érzed, a te kezedben van a hatalom.

Mérleg

Ebben a hónapban az egyensúlyod és a biztonságérzeted kerül veszélybe, pont az a két dolog, ami a legfontosabb számodra. Ne próbáld elnyomni az érzéseidet, éld át maximálisan akkor is, ha nagyon fáj. Nézz szembe a félelmeiddel, és meglátod, egy idő után teljesen más színbe fogod szemlélni a világot. Ha nem törekedsz arra, hogy megoldást találj a problémáidra, hanem inkább homokba dugod a fejed, akkor újra és újra hasonlóan nehéz helyzetben fogod találni magad.

Próbálj egy kicsit külső szemlélőként tekinteni az életedre.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.