Horoszkóp a “papucs-gyáros” nők élmezőnyéről – Add meg magad, vagy kívül tágasabb

A következő négy csillagjegyről nemcsak azt kell tudni horoszkópjuk szerint sem, hogy agresszívan, minden körülmények között megtörik a melléjük szegődött férfiakat, de azt is, hogy az élet egyéb területén szelídek, mint a galambok feltörő uralkodási vágyuk éppen ezért éri váratlanul és letaglózó erővel párjaikat.

Kos

A Kos nő horoszkópja szerint, már-már megszállottja a férfi fölötti uralkodásnak. Hogy meddig képes ennek a vágyának beteljesítéséért elmenni, csak ritkán derül ki, mert valami különös oknál fogva legtöbbször az olyan férfiakat vonzza, akik maguk is vágynak az erős kezű és akaratú nő irányítására. Akik nem ilyenek és betörni sem sikerül őket, azoknak nagyon gyorsan fel is út, le is út, ha ugyan nem menekültek már korábban maguktól el.

Szűz

A látszólag csendes, visszahúzódó, a végtelenségig pedáns nőnek ez utóbbi tulajdonság megélésének kényszere az a stresszfaktor, ami kiváltja győzni akarását a férfi felett, mert aki nem elég pedáns annak jaj! Továbbra sincs jó hírünk, mert amikor beindul egy férfi a pedantériahiány miatti megtörése, az sajnos többé nem áll meg és fokozatosan kiterjed közös életük minden területére.

Hogy valami jót is mondjunk: Pénzügyekben viszont tarol a szűz.

Skorpió

A skorpió nő talán a leginkább érzi, hogy uralkodásra termett és ha ehhez szükségét érzi, képes a legdurvább módszerként még a fullánkját is bevetni. Tény, hogy soha sem öl meg teljesen, de életre szóló hegeket hagyhat “lelki testeden”. Minden jogot feletted magának tart fenn, így azt is, hogy őt nem lehet elhagyni, csak ő szakíthat, még akkor is, ha nem.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse