Sorting by

×

Horoszkóp pasiknak, a kihagyhatatlan! Ennek örülne a “kedves” Valentin-napon

Mi legyen Valentin-napon az ajándékdobozban? Ha a pároddal Ti is ünnepeltek ezen a napon, lehet, hogy neki is fejtörést okoz a megfelelő ajándék kiválasztása – egy kis inspirációként elküldheted neki ezt a horoszkópot!

Kos

A Kos nő merész és szenvedélyes, és ajándék tekintetében kétféle típusba sorolható. Az egyik típus imádja a szépséget és a divatot, így a számára a lehető legjobb ajándék egy csodaszép – akár designer – táska, vagy egy ajándékkártya a kedvenc ruhaüzletébe. A másik típus igazi örökmozgó, aki imádja a kalandokat: neki a legjobb ajándék, ha vidámparkba, kalandparkba, vagy bármilyen izgalmas sportközpontba kap egy páros jegyet.

…addig is ezt várhatod a vasárnaptól….

Ma, még a rövidebb távú céljait kifejezetten gyorsan sikerül elérnie, a hosszútávú céljaiba fektetett energia, mintha nem akarna megtérülni. Ne siettesse az eredményeket, kedves Kos, hiszen azok attól még vannak, hogy most mindjárt nem látszanak, ön ettől még folytassa, amit elkezdett!

Bika

A Bika nő imádja a kényelmet és a luxust, ezért kényeztető ajándékkal érdemes meglepni. Ilyen lehet az igazán minőségi, jófajta csokoládé és pezsgő, egy luxus fehérnemű vagy ruha, az ágyba hozott reggeli, vagy ínyenc vacsora a kedvenc éttermében. Így garantáltan érzi majd a törődést.

…addig is ezt várhatod a vasárnaptól….

A mai napon valószínűleg már vágyik egy kis kikapcsolódásra, pihenésre! Amint lehet, szálljon ki a mókus kerékből és siessen haza, hogy otthona biztonságos és kényelmet nyújtó falai közt kellően ellazulhasson. Ha lehet, vonja be kedvesét is a műveletbe!

Ikrek

Az Ikrek hölgyek nagyon szociális beállítottságúak, ezért számukra a legjobb ajándék egy utazás, vagy egy kimozdulós Valentin-nap bowlinggal, vacsorával, esetleg koncerttel – a lényeg, hogy emberek között lehessenek. Emellett az Ikrek jegy igazán intelligens, ezért a könyv is remek ajándék a számukra szinte bármikor, ha pedig valami széppel lepnénk meg, egy különleges sál vagy ékszer is jó ötlet lehet.

…addig is ezt várhatod a vasárnaptól….

Meglehet, hogy ma, akaratlanul is, közvetítő szerepet játszhat egy információ továbbításában, esetleg egy kifejezetten jó hír közlésében. Készüljön fel tudatosan erre, hogy a leghitelesebben adhassa át, ami ma önhöz eljutott!

Rák

A Rák a legromantikusabb jegy, ezért valami olyat érdemes ajándékozni neki, amely érezteti a törődést.
Ilyen lehet valami, amire régóta vágyik, ha magunk főzünk neki, vagy ha kap például egy fotóalbumot a közös képekkel. Ha pedig még egy éjszakát is kap utána, amely ölelkezéssel van tele, akkor egészen biztos, hogy a mennyekben érzi majd magát!

…addig is ezt várhatod a vasárnaptól….

Ma meglehetősen ellentmondásos híreket kaphat, kedves Rák, ami annak is köszönhető, hogy talán a források nem elég hitelesek. Éppen ezért, mindenképpen igyekezzen ellenőrizni azon információk valóságtartalmát, melyeknek akár később még hasznát is vehetné, ha igaznak bizonyulnának! Egy kis nyomozás megérheti a fáradságot…

<<< Érdekel még több horoszkóp a Valentin-nappal kapcsolatban? Kattints! >>>>

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.