Horoszkóp viszonyodról a pénzhez és a vagyonhoz

Ilyenkor szinte mindenki kiköltekezik,  ezért lehet különösen érdekes viszonyod a pénzhez. Lássuk horoszkóp szerint ki szegényebb ki gazdagabb!

12. hely: Nyilas

A pénzügyi sorrendben az utolsó helyen a Nyilas áll, neki van elég pénze, de mindig hiányzik neki. A Nyilas nem tudja azt elviselni, hogy van nála gazdagabb és sikeresebb ember. Ha a Forbes rangsoron a hetedik helyen állna, a Nyilas akkor is elégedetlen lenne. A Nyilas jegyében született személyek csak akkor érnek el sikereket pénzügyekben, ha fejlődnek.

11. hely: Vízöntő

A Vízöntőnek nincs pénze egyszerűen azért mert nem is próbálkozik azt megkeresni, megteremteni. Nem szereti beosztani a pénzt, könnyebb neki egy olyan partnert keresni akinek sok pénze van és azzal boldogan él. A Vízöntő a sorsban bízik, mert az sohasem keseríti el. Azok a személyek akik a Vízöntő csillagjegyben születtek általában a saját szabályaik szerint élnek.

10. hely: Halak

A Halak a 10 helyen áll és ennek nagyon egyszerű oka van: nem tudnak pénzt keresni. Amikor az Univerzum tálcán ajánlja fel nekik a lehetőséget, ők ezt nem veszik észre vagy egyszerűen minden megszerzett pénzt elköltenek. A drága dolgok sok esetben fontosabbak a Halak számára mint a kenyér. Hogy miért? Ezt csak ők tudják.

9. hely: Mérleg

A Mérleg meg van győződve arról, hogy nem azzal kell töltse az életét, hogy pénzt keressen, de ugyanakkor szeretne luxus körülmények között élni, de titkolja ezt. A Mérlegnek az alkotással kapcsolatos munkákban van sikere, ő próbálja meggyőzni a körülötte élő embereket, arról, hogy egy igazi művész szegény és éhes kellene legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük