Horoszkóp pünkösd első napjára - A bolygók elég energiát küldenek - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkóp pünkösd első napjára – A bolygók elég energiát küldenek

Az Ikrek egy kis segítséget fog kapni, hogy rendbe tegye a szerelmi életét, az Oroszlán pedig jobban jár, ha elkerüli a vitákat. A szerencse, a pénz, vagy a szerelem fogja behálózni a csillagjegyed, vagy pont ellenkezőleg? Lássuk, kinek mit súg a mai napi horoszkóp!

Hirdetés

Kos (március 21. – április 20.)

Ha vannak még elintéznivaló ügyeid, akkor nagyon kell koncentrálnod. A lazítás nem lesz jó, szóval ne dőlj hátra, különben sosem fogsz végezni. Este még nyugodtan feltöltődhetsz a hét utolsó napján. Otthon egy picivel feszültebb lehetsz, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogyan te szeretnéd. Igazából neked kellene kompromisszumokat kötnöd, hogy megőrizd a békét.

Bika (április 21. – május 20.)

A bolygók kellő energiát sugároznak feléd, hogy pozitív változásokat érj el. Főleg az egészségedre kellene jobban figyelned. Meg kellene szabadulnod valamelyik káros szenvedélyedtől. Ez egy aprócska dolog is lehet, mint mondjuk az éjszakai nassolás. Kerüld a stresszt, és igyekezz feltöltődni a következő hétre, figyelmeztet a horoszkóp.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Előfordulhat, hogy maradnak még mára feladataid, amiket be kell fejezned. A nap előrehaladtával a tempó lelassul körülötted, és így te is nagyobb szabadságot fogsz kapni. A Hold segít abban, hogy jobban el tudj merülni a párkapcsolati kérdésekben. Szingliként is jobban átláthatod, hogy milyen partnert szeretnél magad mellé.

Rák (június 22. – július 22.)

Maradt még mindig pár feladat erre a napra? Hála égnek még van benned kellő energia, hogy túljuss az akadályokon. Azért nem árt figyelned a tested szükségleteire is. Muszáj olyan dolgokkal foglalkoznod, amik lelkileg feltöltenek. Ha túl vagy a nehezén, fordíts időt magadra. Továbbra is kerüld a konfliktusokat, azokból csak vesztesen kerülhetsz ki.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.