Sorting by

×

Ezek a horoszkópod szerint a legrombolóbb jegyeid és ő a társad a bajban

Minden csillagjegy tartogat valami bomlasztót, valami olyasmit amitől olykor megáll körülötte az élet, és olyankor nagyon nehezen indul újra. Lássuk mik ezek!

KOS

A Kos árnyoldala a vele szemben álló Mérleg ingadozó hajlamában rejlik. Ettől válik a Kos halogatóvá és „a nyugodt életért bármit” felfogás nagy barátjává. Ugyanakkor a lendületessége és határozottsága zsarnoki természetbe is átcsaphat.

BIKA

A Bika árnyéka a Skorpió mérgező rosszkedve, irigysége, féltékenysége. Ha eluralkodik rajta a sötét oldal, haragtartóvá, dühössé válhat, aki sosem felejt és sosem bocsájt meg.

IKREK

Az Ikreknél a megbízhatatlanság a legfőbb „kisördög”, amely ha átveszi az irányítást, akkor a Mérleg maga lesz a trükkök mestere, aki minden lelkifurdalás nélkül képes a bolondját járatni a másikkal. Leginkább akkor „rosszalkodik”, ha unatkozik vagy ha azt érzi, semmibe veszik- állítja a horoszkóp.

RÁK

Rák árnyoldala az erős érzelmi kötődésből táplálkozik, amelynek következtében önelégültté válhat. Ilyenkor előtérbe kerülnek manipulatív hajlamai, ugyanakkor erősödhet a bizonytalansága is, amely mérgező kapcsolatok formájában manifesztálódhat.

átver

Egy hozzászólás itt: “Ezek a horoszkópod szerint a legrombolóbb jegyeid és ő a társad a bajban

  • 2021.10.06 - 23:11
    Közvetlen hivatkozás

    Sajnos a Mérleg a Kossal telitalálat,tönkre is ment a házasságom csak nem kellett volna olyan sokáig együtt maradni.NAGYON ROSSZ PAROSITAS.A KOS TOKELETES PARTNERE A VIZONTO.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.