Horoszkóp-segítség a karácsonyi “kaja-para” kivédéséhez! - Hogy csak a fontos dolgokkal foglalkozhass.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkóp-segítség a karácsonyi “kaja-para” kivédéséhez! – Hogy csak a fontos dolgokkal foglalkozhass….

Nyilas 11.23 – 12.21. – bágyadt

Ma kicsit nehezebben tud koncentrálni, gondolatai csapongnak, s emiatt nem is képes igazán eredményesen dolgozni. Ne is erőltesse foglalkozzon a karácsonnyal! Ha Nyilas jegyű vendéget vár szerencsés, neki azt tálal fel amit csak akar, a jegy szülötte ugyanis egy született elfogadó, mindent jó kedvvel hálál meg.

Hirdetés

…de addig is, ez várható szombaton….

Ön a hiteles szakértő sok témában, így egy pillanatig se legyenek kétségei álláspontja terjesztése közepette, hogy ne lenne igaza. Egy váratlan kaland, ma nagyon felcsigázhatja, mely igen szórakoztatónak ígérkezik. Mondjon rá igent és ne aggódjon a következményeken. Menjen és mulasson jól, kedves Nyilas!

Bak 12.22 – 01.20. – egy igazi kötözködő

Ha egy kicsit megrázza magát és ad a kinézetére, kiválóan elboldogul egy társaságban, erre szüksége is lesz, ha a karácsonyi vendégek között orr figyel agy Bak is. Ez a jegy ha ételről van szó, nem ismer tréfát, mindenkit azonnal kioktat, minden receptet jobban ismer, és csak a saját főztje jó neki.

…de addig is, ez várható szombaton….

Ne aggódjon annyit mások miatt, koncentráljon kicsit a saját dolgaira, ahol tehet is azért, hogy jobb legyen a helyzet. Tartsa egyensúlyban a dolgokat a külvilág és a saját érdekei között, különben amúgy figyelmes áldozatvállalása teljesen kihúzhatja a saját lába alól a talajt. Megvan a maga ideje és körülményei mások segítésének és megvan az önzés ideje is. Most ez utóbbié legyen a főszerep, hogy újra harmóniába kerüljön.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – hagyomány párti

Ugyan későn feküdt le, mégis üdén, kipihenten ébredt. A fürdőkádban a kedvenc slágerét harsogja, és már tervezi is a karácsonyi menüt. A Vízöntő, ha ilyet is hívott, a hagyományok rabja, neki jöhet, sőt csak az, a halászlé, rántott ponty majonézes krumplisaival, és az se baj ha befigyel egy kis töltött káposzta is.

…de addig is, ez várható szombaton….

Az embereknek ma az lehet a benyomása önnel kapcsolatban, hogy valami nincs rendben, pedig tévednek! Éppen ellenkezőleg! Ön akkor van csak igazán elemében, amikor élesen és határozottan fogalmazza meg véleményét, az már más kérdés, hogy ennek nem minden körülmények között szokott hangot adni, a hibát tehát a környezetében kell keresni, nem önben, kedves Vízöntő. Ön mindig is ilyen volt és maradjon is ilyen!

Halak 02.21. – 03.20. – nincs vele gond

Emésztésére mostanában ne panaszkodjon! Karácsonykor a Halak, ahogy máskor is boldogan hasonul. Jó érzését csak fokozná, ha a vacsoraasztalon az Ön kedvenc étele gőzölögne, amit legjobban szeret.

…de addig is, ez várható szombaton….

Ma bármit is vásároljon, kifejezetten maradjon távol az olcsó, de legfőképpen a silány minőségnek látszó tételektől, kedves Halak, nem csak azért, mert ön megérdemli a minőséget, hanem azért is, mert most az ilyesfajta áruk megvásárlására utólag nagyon is ráfizethet. Ne sajnáljon kicsit többet kiadni azért, hogy hosszútávon is hasznát vegye annak, amire most vágyik. A minőséget meg kell fizetni, ez így természetes.

Forrás

Horoszkóp-segítség a karácsonyi “kaja-para” kivédéséhez! - Hogy csak a fontos dolgokkal foglalkozhass....

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Horoszkóp-segítség a karácsonyi “kaja-para” kivédéséhez! – Hogy csak a fontos dolgokkal foglalkozhass….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.