Horoszkóp-tudósítás: ez a csütörtök más lesz, mint…. – Kosok, Bakok, Bikák, böngészésre ajánlva!

Persze, gondolhatná a felületes olvasó, hiszen minden nap egy kicsit más, mint a többi, ám ez a csütörtök a horoszkóp sugallata szerint valóban tartogat nemvárt eseményeket több csillagjegy szülöttjének is. Azt, hogy észreveszi-e a lehetőséget és ki miként használja az információt, változó, de belenézni mindenképpen érdemes.

Kos

Ne legyen a képzeletének rabja. Fordítson kellő figyelmet a valóságra és rádöbben majd, hogy már csak egy karnyújtásnyira vannak öntől azok a dolgok, amelyekre vágyik, csak éppen nem vette még észre őket. Cselekedjen időben, nehogy késő legyen.

A monoton munka miatt nagyon elálmosodik, mielőtt folytatná tartson egy kis szünetet.

Sörözés helyett -vagy után- sportoljon egyet a barátaival. Meg fogja látni, hogy remek móka lesz. Az ön ying-je és yang-ja tökéletes egyensúlyban van, ennek köszönhetően intenzív pozitív energiát sugároz ki magából.

Bika

Vigyázzon arra, hogy mit mond, még akkor is ha barátok között van és csak viccelődik, mert soha nem tudhatja, hogy hallja-e valaki más is a beszélgetésüket. Ha eléggé óvatos lesz, akkor elkerülheti a jövőbeli problémákat.

Ön intelligens és tehetséges ember, ne féljen ezt megmutatni a többieknek. Biztos, lehet benne, hogy a főnökei is értékelni fogják a teljesítményét, és így nem kell annyit foglalkoznia az önre irigykedő munkatársaival sem.

Mostanság nem élt valami túl aktív társadalmi életet. Itt az ideje, hogy ezen változtasson: menjen el moziba és nézzen meg egy jó filmet. Semmi sem rosszabb annál, mint amikor a nap rohanással kezdődik. Inkább keljen fel kicsit korábban és készítsen magának egészséges reggelit. Ettől egész nap jobban fogja magát érezni.

Ikrek

Ha elveszettnek érezné magát, kérjen tanácsot. Nincs azzal semmi gond, hogy időnként némi önkritikát is gyakorol és beismeri, ha valamiben tévedett. Az ilyen időkben derül ki, hogy kik az igazi barátai. Fordítson időt, és szánjon energiát a szabadidős tevékenységekre és a sportolásra is.

Lehet, hogy egyesek majd önzőnek fogják ezért tartani, de ön nagyon is jól tudja, hogy felesleges olyanoknak segítséget nyújtani, akik nem érdemlik meg. Még akkor sem lenne semmi értelme a dolognak, ha mindent megtenne azért, hogy segítsen.

Ne feledkezzen meg a régi barátairól. Szánjon rá egy kis időt, hogy legalább egy kávézás erejéig találkozzon velük. Mivel ön nem gép, a szervezetének szüksége van időnként a pihenésre.

Rák

Ez a nap nem fog a legjobbak közé tartozni. Jobban teszik, ha elrejtőzik a kíváncsi tekintetek elől egy időre. Fontos viszont, hogy ne engedje, hogy a depresszió eluralkodjon önön. Vegye fel a harcot vele, mosolyogjon és hamarosan elillan majd a rosszkedve is.

Szerencsés napja lesz. Ne a múlttal foglalkozzon, hanem a jövőről beszéljen a partnerével. Például tervezzék meg közösen a soron következő nyaralásukat.

Ön egy intelligens és tehetséges ember, ne féljen ezt megmutatni a többieknek. Biztos, lehet benne, hogy a főnökei is értékelni fogják a teljesítményét, és így nem kell annyit foglalkoznia az önre irigykedő munkatársaival sem. Próbáljon meg higgadt maradni. Az elkövetkező napokra ez duplán érvényes. Legyen körültekintő, nehogy megfázzon.

<<< ….esetleg jöhet még pár horoszkóp…?>>>>

Egy hozzászólás itt: “Horoszkóp-tudósítás: ez a csütörtök más lesz, mint…. – Kosok, Bakok, Bikák, böngészésre ajánlva!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük