Sorting by

×

Horoszkópod mondja: ezeket a dolgokat engedd el a csillagjegyed alapján, hogy csodálatosan induljon a január!

Tudom, most egészen mással vagy elfoglalva, hiszen itt a karácsony, izgulsz, hogy jól választottál-e ajándékot a szeretteidnek, hogy neked mi lapul a fa alatt, hogy nem feledkeztél-e meg valamiről, valakiről, de ha marad egy szusszanásnyi időd és kedved is van hozzá, nézz bele az ajtón kopogtató január rejtelmeibe. Segít a horoszkóp!

Kos

Nagyon ambiciózus vagy és törekszel arra, hogy mindenben a legjobb légy. Ez az oka annak, hogy ilyen sikeres vagy és mindig egy fejjel a többiek előtt haladsz. Tudnod kell elengedni azokat az alkalmakat, amikor nem te nyersz. Nem lehetsz mindig az első számú mindenben. Fogadd el, hogy te is ember vagy és vannak gyengéid.

Addig is, ezt ígérik az égiek mára….

Előző napi hatékonyságának ma érzi csak igazán hasznát, amikor is, végre teljes a béke. Nyugodtan ülhet és élvezheti családja körében az ünnepi meghitt hangulatot. Most végre úgy tűnik, kipihenheti az éves fáradalmakat, s újra feltöltődhet pozitív energiákkal.

Bika

Néha hozol rossz döntéseket és ez rendben is van. Senki nem várja el, hogy állandóan a megfelelő válaszokat add. El kell engedned azokat az alkalmakat, amikor a döntéseid nem a legjobb végkimenetelt hozzák. Te is emberből vagy és a hibáidból csak tanulhatsz.

Addig is, ezt ígérik az égiek mára….

Mára valószínűleg csak egy-két apróbb teendő maradt, amit már nem jutott ideje az elmúlt napokban megtenni, s ma ezek körül tüsténkedik. Vigyázzon, ha túl aprólékosan akarja teljesíteni ezeket a tennivalókat, hosszúra nyúlhat a napja, s a végén majd nem békében, hanem kimerülten ülhet az ünnepi asztalhoz. Ne hajszolja túl magát, inkább töltse családjával felesleges idejét.

Ikrek

Komolyan félsz attól, hogy valamiről lemaradsz. Ezen túl kell jutnod. Nem számít mennyire akarod, nem tudsz mindenhol jelen lenni egy időben. Lesznek olyan dolgok amelyekről lemaradsz és olyan lehetőségek, amelyekből nem tudsz hasznot húzni. Tanulj meg ezzel a ténnyel élni és engedd el.

Addig is, ezt ígérik az égiek mára….

Nagy lehet a sürgés-forgás ma ön körül, kedves Ikrek, annak ellenére, hogy mára inkább egy kis nyugit tervezett. Rá se rántson, inkább élvezze a hirtelen ön köré termett életet, s a családi, baráti társaságot. Nagyszerű vendéglátóként ez a nem várt vendégsereg biztosan nem fog gondot okozni, így jó kedvvel telhet el az este.

Rák

Tudnod kell elengedni azokat a kapcsolatokat, amelyek már nem működnek. Sok időbe telik, mire közel engedsz egy embert magadhoz, de ha megteszed, abba a kapcsolatba sokat fektetsz. Ugyanakkor nem minden kapcsolat tart örökké és tudnod kell elengedni őket, nem számít, mennyire ragaszkodsz hozzájuk.

Addig is, ezt ígérik az égiek mára….

Ma úgy érzi, legszívesebben egyedül maradna, begubózva, s elmélyülve gondolataiban. Kedves Rák, ennek akkor sincs semmi akadálya, ha állandóan sokan veszik körül, hiszen biztosan van egy csendes zúg, ahová félrevonulhat relaxálni egy kicsit. Ne legyen mártír, mert azzal nem csak saját, de mások hangulatát is sikerülhet elrontani, inkább közölje nyíltan, mire vágyik leginkább.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.