Horoszkópod mondja, nem én! Erre a pasasra van szükséged a boldogságodhoz! - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkópod mondja, nem én! Erre a pasasra van szükséged a boldogságodhoz!

Miért pont ezt ne tudná elárulni Rólad a horoszkópod? Biztos, hogy a mostani párod lesz az a szerencsés flótás, akit neked szántak az égiek? Ha a válaszod nem egyértelműen: igen, akkor érdemes beleolvasni a horoszkópodba! Kiderülhet, hogy miért vagy bizonytalan. Ha éppen párválasztás előtt állsz, segíthet, hogy merre keresgélj!

Hirdetés

Kos

Sokszor volt már részed olyan párkapcsolatban, ahol a pasi megközelíthetetlennek tűnt, és nem feltétlenül támogatta a terveidet. Neked viszont olyan férfire lenne szükséged, aki képes melletted haladni, és nem az árnyékod mögé rejtőzik. Aki épp elég magabiztos és eltökélt ahhoz, hogy a saját lábán is megálljon, és erőfeszítéseket tesz a kapcsolatotokért.

Bika

Nálad nem ritka, hogy épp azokba a pasikba szeretsz bele, akik nem viszonozzák az érzéseidet. Ők azok a férfiak, akik ránézésre tökéletesek, és olyannyira vágysz az elismerésükre, hogy észre sem veszed, mennyire egyoldalú a dolog. Épp ezért van szükséged inkább egy olyan társra, aki extra erőfeszítéseket is megtesz érted. Aki képes kivívni a bizalmadat, és meg is tartja azt.

Ikrek

Szereted azokat a pasikat, akik mellett egy percig sem unalmas az élet, ám mindig rá kellett jönnöd arra, hogy a kalandvágyó férfiakat nem lehet sokáig egy helyen tartani. Ezért is van szükséged egy olyan pasira, akinek épp annyi energiája és lelkesedése van, mint neked; és nem több! Olyan társ mellett leszel teljes, aki hozzád hasonlóan szeret kommunikálni, és az érzéseiről is nyíltan tud beszélni. Ő az a személy, aki nem csak elfogadja a rossz tulajdonságaidat, de tudja kezelni őket, sőt, még szereti is benned ezeket. A pozitív hozzáállás számodra elengedhetetlen, és egy ilyen típusú partner mellett nagyon boldog lehetsz.

Rák

Van a fejedben egy elképzelés a tökéletes pasiról, és hajlamos vagy ezt ráhúzni bárkire, akivel találkozol. Persze, hogy ezeknek a viszonyoknak mindig csalódás a vége! Álmaid lovagja helyett inkább olyan férfit kellene keresned, aki mindenek felett nagyon hűséges típus, és nem átmeneti kalandot, hanem komoly kapcsolatot keres. Valaki, aki szeretné veled tervezni a jövőjét, és sosem ébreszt benned kétségeket. Mivel fontos számodra a család, egy olyan pasi mellett tudsz kiteljesedni, aki hozzád hasonlóan erre helyezi a hangsúlyt!

<<< Olvasnál még több horoszkópot? Itt megtalálod! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.