Horoszkópod szólít, nem én! Érdekel, hogy mit várhatsz a péntektől? Olvasd!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A péntek azt jelenti, hogy két nap szünet következik, ha még nem találta ki, hogy mivel üti el az időt, itt az ideje eltörpölni rajta! Ha nyugira vágyik, vásároljon be mindenből, amit szeret és kezdődhet a kényeztetés, ám, ha emberek közé, víz mellé vágyik inkább, akkor elő a telefont, trombitálja össze a bandát és irány a vágyott cél! Vigyázz, kész, rajt, de előbb horoszkóp!

Kos

Követni a trendeket, „átlagosnak” lenni, és kisegérként elbújni egyes helyzetekben előnyös lehet, viszont ha megfeledkezik arról, hogy önmaga legyen, akkor csak elég nehezen tudja magára vonni mások figyelmét. Ha sikerül ezt megértetnie önmagával, akkor az már fél siker! Ma is kifejezetten jó lesz a hangulata, ezért nem esik majd nehezére kimozdulni kicsit a barátai társaságában és élvezni a kellemes esti kikapcsolódást. Vesse be mindent szakácstudását, hogy felejthetetlen legyen ez a vacsora. Legyen ez egy fantasztikus esemény mindkettejük számára.

Ne csak önmagára és a kényelmére gondoljon. Időnként ki kell lépni a saját komfortzónánkból.

Bika

A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Lehet, hogy egyesek csak azért próbálnak a kedvében járni, mert arra számítanak, hogy később majd felhasználhatják önt a céljaik eléréséhez.
Legyen állhatatos és produktív, és az se tartsa vissza, ha ez most történetesen mások rovására is megy. Tartsa észben, hogy az élet egyfajta verseny, ahol csak a legjobbak győzedelmeskedhetnek. Itt az ideje nagytakarítást végezni. Lássa be, ennek már nagyon itt volt az ideje.

Ön irigyli azokat, akik üdék és szépek, de ezért ön is tehetne, ha akarna!

Ikrek

Ha úgy érzi, hogy folyamatosan időhiánnyal küzd, és még enni sincs ideje, akkor kicsit lassítson a tempón. A túlzott igénybevételt a teste és az elméje is megsínyli. Készítsen egy listát az önre váró feladatokról és állítsa őket fontossági sorrendbe. tapasztalni fogja, hogy ha megfelelően szervezi meg a teendőit, akkor sokkal könnyebben tudja kezelni a kialakult helyzetet. Ne essen pánikba, ha túl sok munkát kap egyszerre, minden szépen nyugodtan meg tud majd oldani. Olyan tevékenységekkel töltse el a szabadidejét, amelyek már beváltak önnél. Ez nem a legjobb időpont az új dolgok kipróbálására.

Ha fogyni szeretne, nem szabadna, hogy az alkohol játssza a fő szerepet az életében.

Rák

A csillagok állása most kedvező önnek, ezért ez a periódus különösen alkalmas a fontos döntések meghozatalára. A karrierje alakulása és a magánélete terén is jelentős aktivitásra számíthat. Családi problémái adódhatnak. Ne legyen közömbös és segítsen azoknak, akiknek szükségük van rá. Amikor ön lesz hasonló helyzetben, biztos lehet benne, hogy számíthat majd a támogatásukra. Most semmiféleképpen nem szabad lustálkodnia, még akkor sem, ha mások pont ezt teszik a környezetében. A főnöke észre fogja venni az erőfeszítéseit.

Ha valamilyen kalandban szeretne részt venni, akkor vesse bele magát a társadalmi életbe, és biztos, hogy jól fog majd szórakozni.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük