BulvárKiemelt hírek

Horoszkópod üzeni: jó kis péntek virrad ránk!

Csillagjegyek, most figyúzzatok! A változás lába a levegőben lóg, csak vedd észre az 5 jel bármelyikét.....
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nem csak azért ígérkezik  klassznak a nap, mert utána két nap szabadság következik, hanem a csillagok állása azt üzeni, a legtöbb emberre nyugis, kuckózós, békés nap vár. Hogy Ön ez ügyben “a legtöbbekhez” tartozik-e? A részleteket nézze meg alábbi horoszkópját.

Kos

Ne féljen a vakrandiktól, mert egyáltalán nem olyan rémesek, mint az sokan hiszik. Ha nem tetszik önnek az akivel randizik, akkor nem kell soha többet találkoznia vele és máris tervezheti a következő randevúját. A merész és egyedülálló ötleteit nem fogadják kitörő lelkesedéssel.

A csillagok állása most kedvezőtlen az ön számára.

Nem jó ötlet esténként degeszre ennie magát. Ha túlterheli éjszaka a szervezetét, akkor másnapra alig marad energiája. Egy barátja, partnere, esetleg kedvese részérõl meglehetős mogorvaságot, akár verbális durvaságot tapasztalhat, ami meglehetõsen komorrá teheti a hangulatot környezetében. Amennyiben önt nem érinti közvetlenül az igazságtalan szurkálódás, ne is próbáljon meg a mögöttes dolgok után kutakodni, mert az érintett személy, főként fokozott lelkiállapota miatt, úgysem reagálna megfelelően a feltett kérdésekre.

Adjon neki egy kis időt, hogy leülepedjen bene, ami felzaklatta, s elõbb utóbb elmondja majd magától is, mi bántja igazából.

Bika

Vannak idők, amikor kedvére válogathat a potenciális partnerek között, de ezekben a napokban elkerüli önt a szerencse. Ne essen emiatt kétségbe, inkább szenteljen minél több időt magára és legyen együtt a legközelebbi barátaival. Rendezze a gondolatait és előbb-utóbb a másik nem képviselői újra feltűnnek majd az életében. Egy izgalmas, új ötlet ölt testet az elméjében, de nem ez most a legalkalmasabb idő arra, hogy említését tegyen róla egy másik embernek. Halassza el későbbre a dolgot.

Töltsön el kis időt az otthonában is, mert mostanság folyamatosan úton volt.

Ez egy remek időszak a döntések meghozatalára. A csillagok állása kedvező önre nézve, úgyhogy használja ki a helyzetet. A mai napon mindenképpen figyeljen oda étkezésére, kedves Bika. Egyen minél könnyebb, vagy legalábbis kevésbé megterhelõ ételeket, ha teheti, a szabadidejében mozduljon ki egy kicsit a természetbe, még, ha nem is a legszebb az idõ és sétáljon egy keveset, ezzel is elõsegítve az emésztését, ugyanis a mai napon meglehetõs érzékenységet mutathat szinte egész emésztõrendszere.

Kímélje hát, és egyben lazítson is egyet, hogy az ideg se menjen a hasára, s meglátja, estére mennyivel könnyebbnek és energikusabbnak érzi majd magát!

Ikrek

Az életkor egy szán csupán, így ön pontosan annyi idős, amilyennek érzi magát. Nincs abban semmi rossz, ha olyan játékokkal tölti el az idejét, amelyekkel előszeretettel játszott a gyerekkorában, vagy, ha megnéz egy szórakoztató mesefilmet kikapcsolódásképpen. Nyugodtan nosztalgiázhat is egy kicsit visszaemlékezve a régi szép időkre.

A csillagok állás kedvező önnek, ami remek alkalmat teremt az új kapcsolatok kialakítására. Egy igaz barát tehet szert, de az is megtörténhet, hogy megleli a lelki társát.

Szeretne pihenni a kicsit, de a vakáció most nem a legjobb ötlet, és nem is lehet egyelőre szó róla, mivel a munkájára kell összpontosítania. Töltsön egy kellemes estét a partnerével, és élvezzék egymás társaságát. Ma egy barátja, vagy szeretõje, kihasználhatja engedékenységét, s visszaélhet jóhiszemûségével és segítõkészségével. Ne engedjen csak úgy teret minden kérésnek, mint eddig, s igyekezzen finoman kimutatni, hogy bizony, önnél is vannak határok, s, hogy végül is az ön egy napja is csak 24 órából áll.

Aki ezt nem képes most megérteni, s visszafogni magát egy kicsit, az talán meg sem érdemli, hogy a továbbiakban bármivel is kisegítse!

Rák

Ezúttal hogyja most a kezdeményezést másokra és várja ki türelemmel azt, hogy mi fog történni. Ne játssza meg a megközelíthetetlent, máskülönben elijesztheti a potenciális partnereket is. Nem kell mindig mindent önnek irányítania, hagyjon teret másoknak is. Ne álljon ki olyan esetekben a saját álláspontja mellett, ha az igencsak megkérdőjelezhető, mert a kollégái később nem fogják önt komolyan venni.

A csillagok állása szerint ez az időszak kifejezetten ideális a sportolásra, izom növelésre. Látogasson el egy fitnesz centerbe, vagy edzőterembe.

Ha fogyni szeretne, ne egyen készételeket, inkább egészséges, friss ételeket válasszon! Ne hagyja, hogy az ön körül lévõ emberek nyüzsgése elterelje figyelmét a saját dolgairól, ugyanis, bár lehet, hogy sokat beszélnek, de annál kevesebbet mondanak, s így, rájuk figyelni csak idõpazarlás, legalábbis a mai napon. Ha viszont a saját feladataira koncentrál, akkor már kora délutánra végezhet azzal, amivel ma mindenképpen akart, s a nap hátralévõ részében már lesz alkalma lazítani egy kicsit.

Érdemes az estét egy hangulatos helyen, barátaival, szeretteivel töltenie, ahol is lesz idejük kibeszélni az elmúlt napok fontos eseményeit.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!