Horoszkópod vasárnapi üzenete: ha van "szabad vegyértéked", így szeretnek beléd a vízjegyű pasik! - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkópod vasárnapi üzenete: ha van “szabad vegyértéked”, így szeretnek beléd a vízjegyű pasik!

A legérzékenyebb csillagjegyek ők, a víz jegyűek. De mind a három jegynek megvan a gyengéje, amivel teljesen magadba bolondíthatod. Ha kedvesed horoszkópja ezek egyike, íme a kulcs a szívéhez. Öntudatos nőként sokszor nem vagyunk hajlamosak megalkudni.

Hirdetés

De mit is jelent a megalkuvás?

Ha utunkba sodorja az élet azt a férfit, aki megtestesít mindent, amire vágytunk, hajlandók vagyunk megtenni azokat a lépéseket, ami közel hoz minket. Nem kell feladni magunkat, nem kell másnak látszanunk – csak figyelembe venni a másik érzékeny pontját, hogy aztán együtt indulhassunk a sokáig tartó, közös boldogság felé. Ha a kapcsolat elején állsz, és partnered a csillagjegye a víz jegyek egyike, fontold meg, amit róla tudunk.

Rák – az őszinteség bajnoka

Amikor Rák csillagjegyű férfi a kiszemelted, legyél vele őszinte. Nagyra értékeli, ha becsületes vagy és pozitív. A Rák ki nem állhatja a játszmákat. Így mindig egyenesen fejezd ki az érzelmeidet, ha megérzi, hogy valami nem stimmel a másik szívében, könnyen visszahúzódik, és zárkózottá válik. Szereti az erős nőket, így miatta ne add fel az addigi életed, hobbijaidat – úgy szeretne téged magad mellett tudni, amilyennek megismert.

Ha látja, hogy partnerként támogatod őt, sőt néha utat mutatsz a kapcsolatban és még tanulhat is tőled, benne örök társra találsz.

Skorpió – az örök játékos

Játék, játszma, játékosság – a Skorpió férfit csupa ilyen dologgal tudod teljesen magadba bolondítani, legalábbis ezt mondja a horoszkóp . Szereti, ha belemész az ő játékaiba, természetesen az ő szabályai szerint. A Skorpió rajongója a szerelmi hajszának, te pedig hagyd magad elkapni és karjaiba zuhanni: senki nem jár rosszul. Arra van szüksége, hogy érezze, megéri utánad rohannia, és hogy ki kell érdemelnie a szerelmedet. Vele mindig éreztetni kell, hogy akarod őt, és csakis őt akarod!

Ha ezekben a játékokban kiváló játékossá válsz, tálcán nyújtja neked a szívét.

Halak – egyenesen a szerelembe vezet

A Halak férfi – akármilyen érzékeny lélek is belül – imádja az irányítást. Ha teljesen el akarod csavarni a fejét, hagyd, hogy nála legyen az irányítás. El fog kápráztatni ötleteivel, varázslataival, hiszen a Halak híres a fantáziájáról, kreativitásáról. Engedd, hogy romantikus vacsorával lepjen meg. Hogy illatos gyertyák sokasága és halk zene mellett kényeztessen órákig. Ha megnyílik neked, és az érzéseiről beszél, az már nagy dolog a zárkózott Halak esetében. Így értékeld ezt, és ne tégy úgy, mint akinek ez magától értetődően jár!

Közben pedig légy önmagad, mert az igazi férfi felismeri ezt, és őszinte szerelmével viszonozza, nemcsak a való világban, de a horoszkóp szerint is.

Forrás

Kapcsolódó

 

horoszkóp

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.