Sorting by

×

Horoszkóppal a vérhold nyomában – misztikus november

A november sok szempontból különleges hónap az évben, egyrészt azért, mert egy lépéssel közelebb leszünk az év végéhez, másrészt pedig azért, mert a múlt havi Vérhold energiája sok mindent megváltoztat az életünkben. Ezek a titokzatos változások minden csillagjegynek más-más dolgot tartogatnak, nézd meg te mire számíthatsz a horoszkóp jóslata szerint

Kos

A kosok életében egy nehéz időszak hamarosan lezáródik, az érzelmi viszályok és nehézségek elmúlnak. Értelmet nyernek a korábbi kudarcaink és végre megértjük mindennek a miértjét. A szerelemben egy nagyon boldog időszak veheti kezdetét, ha hajlamosak vagyunk az eső helyre helyezni az életünkben. Egy régi seb begyógyulni látszik a múltból, következően az októberi vérholdból.

Bika

A bika temperamentuma és akaratos viselkedése megváltozik, az egész személyiségük egy nagy változáson megy majd keresztül, ami egy lélekbeli fejlődés is lesz. Ők maguk is meglepődnek  lepődni azon, hogy mennyire másképp tekintenek a világra és az emberekre.  Egy hozzájuk közel álló személy, valamilyen nagy fájdalmat vagy csalódást okoz , de ahhoz, hogy a bikák azzá váljanak akik, meg kell tanulniuk megbocsátani- figyelmeztet a horoszkóp.

Ikrek

Egy nagyon titokzatos november vette kezdetét az életükben, sok kérdés forog körülöttük, amelyre egyszerűen nem találnak választ. A lelki aggodalmak lecsillapodnak, az érzelmi szálak megerősödnek és ez a szerelemben is érezhető lesz. Egy teljesen új időszak veszi majd kezdetét, amiben az ikrek megtalálhatják végre a várva-várt nyugalmat.

Rák

A rákok életében sok változás történik minden téren. Költözés is fenn állhat, ami teljesen új emberré varázsolja  őket. Meglelik végre azt a nyugalmat és felhőtlen boldogságot, amelynek gyümölcse akár egy gyermek fogantatása is lehet.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.