Horoszkóppal a veszélyek földjén! - Észre sem veszed és csapdába estél - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkóppal a veszélyek földjén! – Észre sem veszed és csapdába estél

Mindig az történik, amit ők akarnak. Elég kellemetlen érzés mások manipulációjának áldozatul esni, főleg azért, mert mire észrevesszük, már régen a “bábjaik” vagyunk. Mondja a horoszkóp. Azok, akik manipulációt alkalmaznak nem mindig tudatosan teszik, de akárhogy is, megtörténik. Ha te is egyike vagy azoknak, akik hajlamosak manipulációra, még nem kell elásnod magad, hiszen jó ügy érdekében is használhatod a képességedet, mint például egy konfliktus helyes irányba terelésére. Lássuk, a 4 csillagjegyet.

Hirdetés

Ikrek

Kétségtelenül te vagy az egyik legbarátságosabb jegy a zodiákusok között, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudod ügyes trükkökkel rávenni a többieket, hogy azt tegyék, amit akarsz. A karizmád és a bájod nagy segítségedre van és mivel minden helyzethez ügyesen tudsz alkalmazkodni, sokak bizalmát elnyered. Minél barátságosabbnak és megbízhatóbbnak mutatkozol, annál nagyobb befolyásod van másokra. Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Ikrek. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerűen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetősen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körül vevőkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelműbbek ma.

Rák

Te más vagy, mint a többi jegy ebből a szempontból, hiszen dühössé válsz, ha azt állítják rólad, hogy manipulatív vagy., a horoszkóp szerint is. Nem akarod beismerni és éppen ezért, szinte tudatában sem vagy, amikor csinálod. Aztán jön a bűntudat és megpróbálod megmagyarázni, hogy mindent csak a mások érdekében tettél. Gyakran segítesz az embereknek, ha úgy látod, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Rák, azonban ha nem vigyázol, sokan kihasználhatják segítő szándékodat. Legyél ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktől néha-néha viszonzásra is talál.

Oroszlán

Az elvárásaid a világgal szemben igazán magasak, és ha az, amiben részesülsz, nincs összhangban a kívánalmaiddal, hát nem félsz használni másokat a céljaid elérésére. Ha valamit a fejedbe veszel, nem finomkodsz és addig meg sem állsz, amíg meg nem kapod, amit akarsz. Tudod jól, hogy mikor mit kell tenned. Minden oka megvan, kedves Oroszlán, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy előre nem látja, vállalkozása gyümölcsöző lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül győzelem sincs.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.