Horoszkópra hangolva - Ilyen hétvégéd lesz - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkópra hangolva – Ilyen hétvégéd lesz

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a hétvégére. A horoszkóp soha nem téved, de mindig lehet “rosszul” olvasni, most igyekezz, hogy jól értelmezd az üzenetet.

Hirdetés

Kos

Szeretnéd, ha a mai napon minden simán menne, de néhány akadályba bele fogsz ütközni, ha tetszik, ha nem. De ugyebár minden rosszban van valami jó, így az egyik akadályon való túllendülés hasznodra fog válni már holnap, ígéri a horoszkóp.

Bika

Szórakozott kedvedben leszel ezen a hétvégén és eltökélt szándékod lesz jól érezni magad. Azért légy óvatos, nehogy költekezés ügyileg átess a ló túloldalára. Ez most egyáltalán nem hiányzik és ha megtörténik, sokáig nyögheted a hiányt.

Ikrek

Nagy lesz a csábítás a mai napon, hogy az érzelmeid teljesen őszintén kinyilatkoztasd a világ felé. Ne tedd. Minél többen vannak tisztában azzal, hogy mi zajlik az elmédben, annál kevesebb manővert tudsz majd megtenni.

Rák

Lehetőségek tárháza kínálkozik minden egyes irányból, hát miért nem ragadod meg az egyiket? Bármi is legyen az ok, amiért most le vagy törve, tedd rajta túl magad, hiszen az önsajnálattal soha nem fogsz előrébb jutni, az egyszer biztos- figyelmeztet a horoszkóp.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.