Horoszkópüzi, ami jól jöhet a hétvégén

Mi lehet jobb ígéret ahhoz, hogy kellemes legyen a hétvégéd, mint az, ha a „jókedv” lesz a legjellemződ szavad, amivel leírod hétfőn a megelőző két napod? Az egyik legegyszerűbb út egy másik személy szívéhez az, ha képesek vagyunk őt megnevettetni, vagy közösen tudunk nevetni bármilyen dolgon, ami szóba kerül. Ahogyan az egyéb személyiségjegyeket illetően, úgy a humorérzék terén is léteznek egyedi sajátosságok a különböző csillagjegyeknél. Nézzük a horoszkópot, melyek ezek!

Oroszlán

Számukra az a legjobb komikus, aki valami újat fedez fel, képes a végletekig elmenni és a határokat feszegeti, miközben teljesen kiszámíthatatlan. Ugyanakkor imádnak vásárolni, olyankor teljesen kikapcsolnak.

Szűz

Ők azok, akik a száraz szarkazmust kedvelik a legjobban. Szinte nem is tudnak egy beszélgetés lefolytatni szarkasztikus megjegyzések nélkül. Ugyanakkor az a tudat, hogy valakire minden helyzetben számíthatnak, megnyugvással tölti el őket.

Mérleg

A legfurább humorérzékkel rendelkeznek, amit igazán meghatározni sem lehet. Ha megismersz egy Mérleget, megtudod. Ugyanakkor nagyon szeretnek ők is vásárolgatni.

Skorpió

Ha olyan videóra vagy filmre bukkannak, amely képes megnevettetni őket, akkor biztos lehetsz benne, hogy a földön fognak fetrengeni. Ugyanakkor nagyon kedvelik a békülős együttléteket.

<<< Ez is érdekelhet! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse