Sorting by

×

Horribilis készpénzzel bőröndjében akadt fenn az ellenőrzésen a képviselőné!

Tudja fene, ha az átlag polgár utazik, a bőröndbe bugyi, zokni, meleg cucc, “kimenőruha”, kényelmes cipő kerül. Nem pakolt ilyen gondosan a volt ukrán képviselő felesége, bár az Ő gondolkodása is érthető, teletömte bőröndjeit dollárral és euróval, azért temérdek ruhát tudna venni bármelyik “csilliárdért árusító” boltban. De….

A fogás….

Az ukrán médiában több helyen tényként írnak arról, hogy Ihor Kotvytskyy, egykori ukrán parlamenti képviselő felesége 28 millió dollárral és 1,3 millió euróval a bőröndjében próbálta elhagyni az országot a magyar határon. Pechére a magyar határőrök megtalálták a pénzt, és vámhatósági ellenőrzés alá vonták.

Seyar Kurshutov üzletember azt írta a Facebookon, hogy

Kotvytska csak azért volt kénytelen bejelenteni a milliókat, mert a magyar vámosok megtalálták, az ukrán vámosok pedig “nem vették észre” a bőröndöket a pénzzel.

Végül is Igor Kotvytskyy ezt az információt hamisnak nevezte közösségi oldalán – írta az ukraine nachrichten.de.

Forrás

Friss híreink!

Tudja fene, ha az átlag polgár utazik, a bőröndbe bugyi, zokni, meleg cucc, "kimenőruha", kényelmes cipő kerül. Nem pakolt ilyen gondosan a volt ukrán képviselő felesége, bár az Ő gondolkodása is érthető, teletömte bőröndjeit dollárral és euróval, azért temérdek ruhát tudna venni bármelyik "csilliárdért árusító" boltban. De....

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.