Horror Magyarországon! – hová jutottunk?

A felkorbácsolt indulatok egyre jobban lenyomják az arra hajlamosak körében a moralitás, az emberség törvényének evidens követését. Zsigerből cselekszenek, nem szab határt tetteiknek se Isten, se ember. Dübörgünk!

Inárcson kötéllel felakasztottak egy fára egy kutyát, amelyik nemrég hozta világra  a kölykeit – írja a 444 egy olvasói levél alapján.

A brutalitás térnyerése…

A középtermetű, zsemleszínű szuka tetemét a község külterületén, a Csíkosi út folytatásában, kutyasétáltatás találta meg a 444 olvasója. Azonnal riasztotta a rendőrséget, a járőr öt perc múlva oda is ért, a helyszínelés pedig folyamatban van. A felakasztott kutya emlőinek az állapotából lehet arra következtetni, hogy nemrég szülhetett.

Börtönbe az összes mocskos állatkínzóval!!!

 

“Ma délelőtti kutyasétáltatás közben fedeztem fel ezt a brutális tettet! Jelentettem a rendőrségen, kb. 5 perc alatt kiért a járőr, jelenleg is helyszínelnek. Ezt – az eredetileg kis-közepes termetű zsemleszínű szuka – kutyust tegnap délelőtt még láttam a faluban kóborolni, az emlői állapota alapján nemrég szülhetett talán. Ma délelőtt már felakasztva, megégetve találtam az inárcsi Csíkosi út folytatásában lévő erdős-bokros területen. (Olvasónk később pontosított, hogy a kutyát nem perzselték meg, hanem az eső miatt nézett ki úgy) Mellékelem a fotókat, amiket készítettem. Sajnos esély sincs elkapni azt a férget, aki ezt tette, falu széle, térfigyelő kamerák sincsenek a környéken. Iszonyat, hogy ilyen emberek élnek a közvetlen környezetünkben.”

(forrás: 444.hu)

Lelőtte a szomszéd kutyáját, ezért bukott le a marihuána ültetvénnyel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük