Gyorshír

Horror! Nem akad Alekosznak “nő”, ezért az önjelölt sztár külföldön próbálkozik

lany

Nagy Alekosz, a mű-celebek képviseletében nem fogy ki az ötletekből, hogy valódi celebbé – kerítésen belül, persze – nője ki magát. Most éppen nemi életének hiátusától indíttatva arról győzködi követőit, hogy amennyiben a helyzet nem változik, külföldön próbálkozik.

Utolsó lehetőség, hölgyeim és a lányok!

Az önjelölt sztárnak készülő egyes szám harmadik személyben írt facebook bejegyzése:

“Semmi. Győrben sem történt semmi. Úgyérzem, hogy egy bizonyos sztársági szint fölött, nem mernek találkozni a lányok. Előítéletesek, és talán el sem hiszik azt, hogy komolyan gondolom. Ez hiba! Ezért most úgy döntöttem, határainkat elhagyom, és a régi NDK-ban, Németország fővárosában, Bécsben próbálok jószerencsét!

Bár az Alekosz nevet Európaszerte ismerik,

külföldön mégiscsak nagyobb az esély arra, hogy sikerrel járok. A külföldiek máshogyan tekintenek Alekoszra.

Viccesnek, szórakoztatónak találják. Nevetnek a humorán. A buta magyar meg fröcsögve kiröhögi, gúny és nevetségesség tárgyává teszi. A külföldi ember minekutána intelligens, érti a színvonalas humort. A magyar meg csak röfög böfög, irigy féltékeny, a káröröm az, ami a legszebb öröm a számára. A humort még csak hírből sem ismeri. Vagy ha ismerni véli is, az nem mutat tovább egy megmagyarázhatatlanul buta és primitív szennyvízszagú fröcsögő ordenáré kommentnél. Németországtól új lehetőségeket, befogadást remélek! ??????

Helyszínül Alekoszhoz méltóan, a legrangosabb helyszínt választottam.

A Mariahilferen fogok elindulni, hogy végre megtalálhassam azt a lányt, akit ezidáig kerestem. A telefonomra a nyelvfordító programot letöltöttem, mert egy nemzetközi sztárnak mindig és minden körülmények között kreatívnak és fölkészültnek kell lennie. Váratlan helyzet nem érheti.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Utóirat. Nem az igazít, és nem feleséget keresek! Nagyon fontos, hogy ezekkel mindenki tisztában legyen.”

About Author

Szólj hozzá!