Hősök terén gyülekeznek a szurkolók, onnan vonulnak a Puskásba! - Városi Kurír

Sorting by

×

Hősök terén gyülekeznek a szurkolók, onnan vonulnak a Puskásba!

Közleményt adott ki a válogatott szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade, amelyben arról informálta a magyar drukkereket, hogy a hamarosan kezdődő, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra közös vonulást szervez a Hősök terétől a Puskás Arénáig.

Hirdetés

“…a futballtörténelemben első alkalommal leszünk (részben) házigazdái…”

“Szurkolótársaink! Nem kívánunk nagy szavakat használni, jöjjenek csupán a “száraz” tények:

a futballtörténelemben első alkalommal leszünk (részben) házigazdái egy egész világ által figyelemmel kísért tornának. Egy olyan Európa-bajnokságnak, melyre igen viszontagságos körülmények és vészterhes idők folyamán sikerült is kijutnia a Nemzeti Tizenegynek!

A 2016-os franciaországi találkozók alkalmával az egész világ láthatta, mire is képes a magyar szurkolói egység. Mutassuk meg ismét, ezúttal hazai pályán:

a két hazai mérkőzésünk előtt a Hősök terén fogunk gyülekezni, hogy aztán onnan egységesen, egy zászló mögött meneteljünk a Puskás Aréna kapujáig!

Közel 500 nap után térhetünk vissza a magyar válogatott lelátójára

Az Eb előtt két felkészülési mérkőzést is rendeznek, melyek kiváló alkalmak lesznek a hangszálak bemelegítésére.

Csatlakozzatok ehhez az eseményhez, júniusban visszatérünk végre oda, ahová mindig is húzott a szívünk: a stadionba, a kapu mögé!

A megjelenéssel, a vonulással, a koreográfiával, a szurkolással kapcsolatos információkat folyamatosan osztani fogjuk az érdeklődőkkel, veletek; a 12. játékossal! Tartsatok velünk! Mindörökké Magyarország!”

Marco Rossi csapata az F csoportban június 15-én a világbajnoki címvédő franciákkal, négy nappal később, június 19-én pedig az Eb-győztes portugálokkal csap majd össze a Puskás Arénában.

 

hősök

Hirdetés
átver

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.