Sorting by

×

Hosszú, meglapozott kapcsolatra vágysz? A horoszkóp ebben is segít: velük kezdj!

Sokszor vádoljuk a férfiakat azzal, hogy nem megbízhatóak, komolytalanok, azonban az alábbi 5 csillagjegy szülötteire  jellemező, hogy ők a hosszútávú kapcsolatok hívei. Minden nő egy ilyen pasiról álmodik, a horoszkóp szerint!

Bika

Ha egy meghitt, szép, és romantikus kapcsolatra vágysz, a legjobb, ha egy Bika férfi szívét ejted rabul, állítja a horoszkóp. A Bika férfi nagyon figyelmes, odaadó, és nem csak jó szerető, hanem a legjobb barátod, és társad is lehet egyben. Soha nem kell azért aggódnod, hogy esetleg megcsal. A Bika férfi, ha a számára tökéletes nő van mellette, nem érzi szükségét, hogy mások után vágyakozzon. Ezért nem kell izgulnod, ha azt mondja, hogy kimegy egy sörre a barátaival.

Rák

A Rák férfi mindig megmarad örök gyereknek, ezért, ha már vele élsz, néha úgy érezheted magad, mintha az anyja lennél. Nagy szeretetre van szüksége, és akkor igazán boldog, ha minden vágya teljesül. Viszont ezért cserébe óriási ragaszkodást, és szeretet kaphatsz tőle. Néha úgy tűnhet, hogy túl barátságos a körülötte levő nőkkel, de nem kell aggódnod.

Vízöntő

A Vízöntő férfinak szüksége van egy olyan partnerre, akivel biztonságban érzi magát. Ha rátalál egy olyan partnerre, akivel nagyon harmonikus a kapcsolata, akkor nagyon boldog, és biztonságos életet képes teremteni számára. Néha megfordul az utcán más nők után, de csak viccből, hogy ugrassa a párját. Nem kell aggódni, ő is egy hűséges típus, legalább is a horoszkóp szerint.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.